George_o/c

Microsoft Windows 7: Ξεπέρασαν τα 150 εκατομμύρια πωλήσεις!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Microsoft Windows 7: Ξεπέρασαν τα 150 εκατομμύρια πωλήσεις!]http://reviews.hwbox.gr/news/microsoft.jpg[/NEWS_IMG]Τα Windows 7 έσπασαν κάθε ρεκόρ πωλήσεων τον Απρίλιο, αφού μετά από μόλις μερικούς μήνες κυκλοφορίας έφτασαν τα 100 εκατομμύρια licenses. Τα ευχάριστα όμως νέα δείχνουν να μην έχουν σταματημό για την Redmond company. Μόλις χθες ανακοινώθηκε επισήμως ότι οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 150 εκατομμύρια licenses παγκοσμίως, κάτι που πραγματικά αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Κατά τα λεγόμενα της Microsoft, κάθε δευτερόλεπτο που περνά πωλούνται περίπου 7 αντίτυπα των Windows 7. Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρους οικονομικούς αναλυτές που παρακολουθούν στενά την αγορά λειτουργικών συστημάτων, μέχρι το τέλος της χρονιάς οι πωλήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τα 200 εκατομμύρια - πράγμα λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων περιμένουν υπομονετικά το Service Pack 1 για να προμηθευτούν το πολυ-βραβευμένο OS.

[img_ALT=Microsoft Windows 7: Ξεπέρασαν τα 150 εκατομμύρια πωλήσεις!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c24f89880b07.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Όποιος ποντάρει στην Microsoft, ποντάρει σε νεκρό άλογο.

Δεν το πιστευω σε καμια περιπτωση αυτο :)

Οσα κακα και να χει κανει, δες την κατασταση:

1) Η Apple ειναι μακραν χειροτερη σε πολιτικη.

1α) Εχει ενα καλο OS, το οποιο ομως αν μπει στο mass κοινο με τα 1.000.000 διαφορετικα κομματια hardware, θα γινει ακριβως οτι και τα Windows.

1β) Το market share της ειναι πενιχρο μπροστα στης Microsoft.

1γ) Εξαιτιας αυτου, ακομα και αυτη η τεραστια αξια που εχει, με 2-3 χοντρα λαθη, μπορει να την κανει να παει στον πατο. Η Microfost δεν κινδυνευει απο τετοια (τρανα παραδειγματα οι τοσες μουφες εκδοσεις Windows που εχει βγαλει κατα καιρους)

2) Το Linux διαδιδεται, αλλα απο ρυθμους σαλιγκαριου πηγε στους ρυθμους χελωνας. Τιποτε το συνταρακτικο, παρα το γεγονος οτι προκειται για την καλυτερη πλατφορμα μεχρι σημερα.

2α) Οταν μια μερα το Linux διαδοθει αρκετα, η Microsoft ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα ετοιμασει μια δικια της διανομη. Με την εμπειρια τοσων ετων στο mass market κοινο, αγοραζοντας και καμια Canonical, θα εκμεταλλευτει το Linux και θα παιζει μπαλα σε διπλο ταμπλω.

3) Η Microsoft εχει τη μοναδικη ικανοτητα να εχει τοσα πολλα λεφτα σε RnD, που με τεχνολογιες σαν το Surface, το Kinect και ολα αυτα τα "επιστημονικης φαντασιας" πραγματα που φτιαχνει, θα κανει τη διαφορα οταν δει οτι ο κοσμος θα τη χρειαστει.

Δυστυχως, οι μονες δυο που δεν προκειται να πεσουν στο χωρο του ΙΤ ειναι η MS και η Intel, εκτος κι αν γινει κανα κοσμογονικο γεγονος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now