George_o/c

Patriot Viper II Sector 7: Δυναμικό triple-channel comeback

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Patriot Viper II Sector 7: Δυναμικό triple-channel comeback]http://reviews.hwbox.gr/news/patriot.jpg[/NEWS_IMG]Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία των P55-based Sector 5, η Patriot επανέρχεται δυναμικά με μια σειρά triple-channel DDR3 kits, ονόματι Viper II Sector 7. Ερχόμενα σε ποικίλες πυκνότητες και ταχύτητες, τα Sector 7 DDR3 kits στοχεύουν κυρίως τα αγοραστικά κοινά των overclockers, enthusiasts και gamers που εκμεταλλεύονται τις απαράμιλλες δυνατότητες της high-end X58 πλατφόρμας. Συνολικά, έχουμε να κάνουμε με πέντε νέα μοντέλα: 6GB 1600MHz, 6GB 1800MHz, 6GB 2000MHz, 12GB 1600MHz και 24GB 1600MHz. Κεντρικά χαρακτηριστικά όλων αποτελούν η υποστήριξη Intel eXtreme Memory Profiles (XMP) και οι "aircraft-grade" αλουμινένιες ψύκτρες.

Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο θεωρείται το γεγονός, ότι σύμφωνα με την Patriot οι εν λόγω μνήμες είναι εξοπλισμένες με διαλεγμένα ICs. Συνεπώς, το overclocking potential αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα εν συγκρίση με τον ανταγωνισμό!

Η σταθερή και απροβλημάτιστη λειτουργία των Viper II series Sector 7, πιστοποιείται από την εταιρεία με εφόρου ζωής εγγύηση. Σύντομα θα τα δείτε να φιγουράρουν στα ράφια των καταστημάτων, με τιμή που (δυστυχώς) προς το παρόν παραμένει άγνωστη.

[img_ALT=Patriot Viper II Sector 7: Δυναμικό triple-channel comeback]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c24fb8fb4ffd.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

να ειχαν και αυτες τις γαλαζιες ψυκτρες που εχετε στην φωτο του νεου θα ηταν τελειες!!!!πολυ ενδιαφερον εχουν..!αν τις φερει και κανενα μεγαλο μαγαζι στην ελλαδα..!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now