George_o/c

P55 Extreme4: Η ASRock επικεντρώνεται στις high-end μητρικές;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=P55 Extreme4: Η ASRock επικεντρώνεται στις high-end μητρικές]http://reviews.hwbox.gr/news/asrock.jpg[/NEWS_IMG]Εν αναμονή του Intel P67 Chipset (Q1 2011), η ASRock λανσάρισε σήμερα την P55 Extreme4, μια νέα μητρική με πληθώρα εντυπωσιακών χαρακτηριστικών και πολλά extras! Καταρχάς, να πούμε ότι υποστηρίζει πλήρως όλους τους LGA1156 επεξεργαστές της Intel. Από 'κει και πέρα είναι εξοπλισμένη με τέσσερις θύρες υποδοχής μνημών DDR3-2600, τέσσερα SATA 6.0 Gbps και έξι SATA 3.0 Gbps ports, δύο θύρες PCI-Express x16 (SLI & CrossFireX ready), Gigabit Ethernet, 7-κάναλη ενσωματωμένη κάρτα ήχου, USB 3.0 connectors, debut LED και Power/Reset/Clear CMOS buttons.

Δεν μας είχε συνηθίσει η ASRock σε τόσο δυνατές μητρικές!

[img_ALT=P55 Extreme4: Η ASRock επικεντρώνεται στις high-end μητρικές]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c377e686b6cd.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να κρατάει τις τιμές χαμηλά, σε σχέση με το συναγωνισμό, η Asrock στις μητρικές της. Φοβερός λόγος απόδοσης/τιμής και πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και για την Extreme4.

Link to comment
Share on other sites

εγω πιστευω οτι θελει πολυ για να πεισει καποιον που θελει να φτιαξει ενα καλο καινουριο μηχανημα να την προτιμισει --αλλα τα low end mobos της ειναι παρα πολυ καλες και αξιοπιστες λυσεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now