Pastelidis.n.s.

MSI MOA 2010 EU Finals in Paris-Disneyland

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54be351fba75e3.png[/NEWS_IMG]Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που μάθαμε ότι οι δύο Overclockers που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά προκριματικά της MSI, θα είναι ο Aristidis και ο Stelaras. Την ελληνική αποστολή αυτή τη φορά την ακολούθησα εγώ έχοντας τα καθήκοντα του Media. Έτσι θα προσπαθήσω να σας διηγηθώ λεπτομερώς τι ακριβώς έγινε στα EU Finals-MSI MOA 2010, τα οποία έλαβαν χώρα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας το Παρίσι και συγκεκριμένα στην Disneyland. H ημερομηνία αναχώρησης για το Παρίσι και το αεροδρομιο Charles De Gaule ορίστηκε στις 25 Ιουνίου 2010 στις 08:00 το πρωί με πτήση της Olympic Air. Μαζευτήκαμε και οι τρεις στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να αναχωρήσουμε για Γαλλία. Ο εξοπλισμός για τα Bench Sessions του διαγωνισμού ήταν πάρα πολύς με αποτέλεσμα να είμαστε γεμάτοι με αποσκευές στα χέρια, οι οποίες είχαν στο εσωτερικό τους μία MSI Big Bang Xpower, μία MSI 480 GTX, μονωτικά υλικά, κάνιστρα, κολητήρια και ότι άλλο ήταν απαραίτητο για τον διαγωνισμό. Έτσι στις 8:10 για την ακρίβεια το αεροπλάνο ήδη είχε αρχίσει την πτήση του, όπως και οι σκέψεις μας για μία διάκριση στον διαγωνισμό. Αντικείμενο συζήτησης μέσα στο αεροπλάνο ήταν ο διαγωνισμός και το τι επεξεργαστής θα πέσει στα χέρια μας, στα πόσα mhz θα τρέχει το κάθε benchmark, με τι τάσεις και πως θα γίνει να πλασαριστούμε στην τελική πεντάδα καθώς οι πέντε πρώτες ομάδες θα είναι αυτές που θα έπαιρναν από ένα εισιτήριο για την Taiwan και τα τελικά της MSI.

Ο χρόνος κυλούσε και οι τρεις ώρες πτήσεις περνούσαν ευχάριστα με πολύ πλάκα και χιούμορ. στις 10:00 η ώρα Γαλλίας (11:00 Ελλάδας) προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο οπού εκεί μας περίμεναν δύο παιδιά της MSI. Για κακή μας τύχη βγήκε ανακοίνωση εκείνη την ώρα ότι στο Terminal 2 του αεροδρομίου υπήρχε τηλεφώνημα για βόμβα κάτι το οποίο μας καθυστέρησε περίπου μιάμιση ώρα από την αναχώρηση μας προς το ξενοδοχείο στην Disneyland. Tα λεπτά κυλούσαν βασανιστικά καθώς περιμέναμε πως και πως να πάμε στο ξενοδοχείο να τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας και να ξεκουραστούμε. Κατά τη 13:00 φτάσαμε στο ξενοδοχείο New York Hotel στο οποίο θα γινόταν ο διαγωνισμός. Η ΜSI είχε κανονίσει την διαμονή του Aριστίδη και του Στέλιου σε δίκλινο δωμάτιο και εμένα σε μονόκλινο. Με το που μπήκα στο δωμάτιο έπαθα πλάκα, ήταν πάρα πολύ ωραία, τεράστιο και υπεραρκετό. Μετά από λίγη ώρα ξεκούρασης αποφασίσαμε να κάνουμε την πρώτη βόλτα μας στους χώρους του ξενοδοχείου και στα διάφορα μαγαζιά στους εξωτερικούς χώρους της Disneyland. Τελικός προορισμός προκειμένου να πάρουμε δυνάμεις ήταν τα Mc Donald's στα οποία γινόταν πανικός με τις τιμές στα ύψη. Έπειτα γυρίσαμε στο ξενοδοχείο όπου οι αποστολές των άλλων χωρών άρχισαν να καταφτάνουν στο ξενοδοχείο.

Eκεί άρχισαν οι γνωριμίες με τον Στέλιο να μας συστήνει στα παιδιά, καθώς είχε γνωρίσει πολλούς από αυτούς στο Πεκίνο στον διαγωνισμό που είχε γίνει πέρσι (ΜΟΑ 2009). Αναφορικά οι χώρε που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ήταν η Σουηδία με δύο ομάδες, το Βέλγιο, η Φινλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Δανία, η Ουκρανία, η Ρωσία, η Πολωνία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία και η Ελλάδα. Η πρώτη μέρα τελείωσε ευχάριστα και ξεκούραστα. Μαζευτήκαμε στο δωμάτιο των παιδιών και αρχίσαμε να συζητάμε πάλι για τα δύο πρώτα benchmarks, τα οποία ήταν το 3DMark05 και το SuperPi 32M. Ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα και πολύ μεγάλο ρόλο θα έπαιζε ο ένας από τους δύο επεξεργαστές που θα είχαμε στην διάθεση μας σε όλο το διαγωνισμό. Έτσι η ώρα πέρασε και αποφασίσαμε να τα πούμε την επόμενη μέρα προκειμένου να ξεκουραστούμε.

Αριστερά ο Trouffman[img_ALT=MSI MOA 2010]

http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5102.jpg[/img_ALT]

Αριστερά ο Giorgioprimo και στη μέση ο Xyala[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5105.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5119.jpg[/img_ALT]

Elmor, ΜΕ4ΜΕ, Giorgioprimo και Massman[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5129.jpg[/img_ALT]

Το ξυπνητήρι για την δική μας την αποστολή ρυθμίστηκε από εμάς στις 06:30 το πρωί με σκοπό να πάρουμε το πρωινό μας με την ησυχία μας καθώς ο διαγωνισμός άρχιζε στις 09:30. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εξίμιση ώρες περίπου ύπνου ήταν αρκετές διότι το κλίμα και η θερμοκρασία βοηθούσε πολύ. Καταφθάσαμε στην αίθουσα του πρωινού ήπιαμε τον καφέ μας, φάγαμε τα κρουασανάκια μας κοντά στα 5-8 ο κάθε ένας με τον Αριστίδη να έχει τσακίσει το βούτυρο με το μέλι. Πήραμε τις δυνάμεις μας και κατευθυνθήκαμε προς την αίθουσα η οποία ήταν μέσα στο ξενοδοχείο.

Αristidis, Pt1t, Topalof, Stelaras, Jmax_oc, Nosferatu[img_ALT=MSI MOA 2010]

http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5210.jpg[/img_ALT]

Mean Machine[img_ALT=ΜSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5213.jpg[/img_ALT]

Οι πόρτες άνοιξαν και το staff της MSI καλωσόρισε τους overclockers στον διαγωνισμό. Κατευθείαν τα παιδιά τοποθέτησαν τον απαραίτητο εξοπλισμό στον πάγκο μας μέχρι να αρχίσει η τελετή έναρξης και η κλήρωση για το hardware το οποίο θα χρησιμοποιούσαν στον διαγωνισμό. Η διαδικασία της κλήρωσης ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον Giorgioprimo, καλωσορίζοντας και αυτός με την σειρά του όλους τους overclockers, λέγοντάς τους τι θα ακολουθήσει.

H κλήρωση ξεκίνησε από το Βέλγιο και συγκεκριμένα με τον Massman και το Pt1t, ώσπου έφτασε η δική μας σειρά, με τον Αριστίδη να τραβάει το χαρτάκι με τον αριθμό 10. Δεν υπήρχε καιρός για χάσιμο καθώς είχαμε στην διάθεση μας δύο ώρες για το testing του hardware. To hardware αποτελούνταν από μία μητρική ΜSI Xpower, μία GeForce GTX 480 και δύο Intel Core i7 980X ES επεξεργαστές. Tα benchmark τα οποία έπρεπε να τρέξουν όλοι οι overclockers την πρώτη μέρα ήταν το SuperPi 32M και 3DMark05. Τα παιδιά εντελώς στην τύχη τοποθέτησαν τον έναν από τους δύο επεξεργαστές στο socket προκειμένου να δούμε την συμπεριφορά του επεξεργαστής όσον αναφορά τις τάσεις και τα mhz στα οποία έπαιζε.

Μετά από μία ώρα δοκιμών, έχοντας φτάσει στα μισά της διαδικασίας του testing, o επεξεργαστής έδειξε να έχει Coldbug στους -100C και με τοίχο στην τάση του vtt στο 1.42V κάτι το οποίο δεν άφηνε τον επεξεργαστή να φτάσει σε ψηλά MHz. . Έτσι αφαιρέθηκε ο πρώτος επεξεργαστής και τοποθετήθηκε ο δεύτερος ο οποίος μας είχε δωθεί. Με το που ξεκίνησαν τα test φάνηκε να είναι σαφώς καλύτερος από τον προηγούμενο αλλά όχι όσο χρειαζόταν προκειμένου να κοντράρει τους υπόλοιπος από τις άλλες ομάδες. Δυστυχώς δεν δούλεψε για ακόμα μία φορά η τύχη για την ομάδα μας με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν από την αρχή τα πράγματα. H δυσκολία είχε φανεί από την αρχή καθώς δεν είχαμε καλό επεξεργαστή με αποτέλεσμα να παλεύουμε με τα θηρία.

Pt1t, Massman[img_ALT=MSI MOA 2010]

http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5250-2.jpg[/img_ALT]

Cishe, Delex[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5246-2.jpg[/img_ALT]

ME4ME, Elmor[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5248-2.jpg[/img_ALT]

Όπως όλοι γνωρίζετε το SuperPi 32M είναι ένα μετροπρόγραμμα το οποίο χρείαζεται αρκετά tweaks προκειμένου να σου δώσει το ταχύτερο run με τον καλύτερο δυνατό χρόνο. Έτσι o Αριστείδης και ο Στέλιος άρχισαν να κόβουν services από τα windows τα οποία ήταν Windows 7 64-bit και να αλλάζουν ορισμένες τιμές μέσα από την Registry. Από την αρχή ξέραμε ότι είχαμε cpu το οποίο δεν "είχε" τις συχνότητες στις οποίες έπαιζαν μερικά από τα υπόλοιπα cpu, γι αυτό τα παιδιά προσπάθησαν να καταφέρουν ότι καλύτερο.

Αρχικά το SuperPi32M έτρεχε στην συχνότητα των 5800 ΜΗz με το Uncore στα 4500MHz κάτι το οποίο σε συνδυασμό με την συχνότητα του επεξεργαστή θα μας έδινε μεγαλύτερο efficiency στο run μας. Καθώς όμως περνούσε ο χρόνος, σχετικά γρήγορα, ο επεξεργαστής άρχισε να χάνει στην συχνότητα με αποτέλεσμα να αναγκαστούν τα παιδιά να τρέξουν το μετροπρόγραμμα σε χαμηλότερη συχνότητα και συγκεκριμένα στα 5666 MHz. Πιο αναλυτικά η συγκεκριμένη συχνότητα επετεύχθη με την τάση στους πυρήνες να φτάνει τα 1.95V με τα timings των μνημών στα 7-9-7-20-60 και το uncore στα 4500MHz όπως είπαμε παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήταν ένα μέτριο score το οποίο μας έφερνε στην 8η θέση με χρόνο 6.42.xxx.

Το πρόβλημα όμως ήταν ότι είχαν μείνει μόνο 15 λεπτά όπου θα έπρεπε να βγει ένα καλύτερο score-run. Ο προβληματισμός στις τάξεις μας ήταν μεγάλος καθώς θα έπρεπε να χτυπήσουμε μία καλύτερη θέση. Οι σκέψεις και οι ιδέες ήταν πολλές αλλά η καλύτερη ήταν όταν αποφάσισαν να δώσουν 2.00V στον επεξεργαστή προκειμένου να τρέξει με μεγαλύτερη συχνότητα το μετροπρόγραμμα. Και όντως ο επεξεργαστής τα κατάφερε :D και μας έδωσε το καλύτερο score στα 5720 MHz με χρόνο 6.40.234 s το οποίο μας ανέβασε στην 6η θέση της γενικής κατάταξης. Στην πρώτη θέση βρισκόντουσαν οι Φινλανδοί με χρόνο 6.29.156s, στην δεύτερη ο Σουηδός Mean Machine με την κοπέλα του Mink με χρόνο 6.37.704s, η οποία τράβηξε την προσοχή όλων καθώς ήταν η πρώτη γυναικεία συμμετοχή σε διαγωνισμό, στην τρίτη θέση η Πολωνία με τους Ryba-Chaos με χρόνο 6.38.828s, στην τέταρτη θέση οι γείτονές μας Ιταλοι (Cishe-Delex) με χρόνο 6.38.875s και τέλος στην πέμπτη θέση οι Elmor και ME4ME όντας στην δεύτερη ομάδα της Σουηδίας με χρόνο 6.39.640s.

Το κακό όμως ήταν ότι δεν υπήρχε ελεύθερος χρόνος για διάλειμμα με αποτέλεσμα το benching να μην σταματάει και να συνεχίζεται, έχοντας 4,5 ώρες ασταμάτητου overclocking με την ώρα να είναι 14:30 το μεσημέρι. Πλέον τα παιδιά θα έπρεπε να ξεχάσουν το SuperPi 32M και να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό στο 3DMark05 προκειμένου να μπορέσουμε να μπούμε στην 5αδα. Για το λόγο αυτό τοποθετήθηκε η GTX 480 που είχε σταλεί στον Στέλιο και στον Αριστείδη μία βδομάδα πριν την έναρξη του διαγωνισμού. Τα πρώτα τέστ έγιναν αλλά η κάρτα δεν έδειξε να πηγαίνει καλά και να τρέχει στις συχνότητες που έτρεχε εδώ στην Αθήνα. Έτσι τα παιδιά αποφάσισαν να αλλάξουν την κάρτα με την δεύτερη αμοντάριστη η οποία ήταν στο κουτί της. Χρόνος δυστυχώς δεν υπήρχε με αποτέλεσμα η κάρτα να τρέξει στις stock συχνότητες με τον CPU κοντά στα 5700MHz.

Η πρώτη μέρα του διαγωνισμού δεν τελείωσε έτσι όπως θα θέλαμε με αποτελεσμα να βρισκόμαστε στην 8η θέση της γενικής κατάταξης. Δύο ήταν τα βασικά μας προβλήματα η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής τα όποια είχαν πολύ περίεργη συμπεριφορά. Για αυτό ακριβώς τον λόγο πήραμε την δεύτερη κάρτα γραφικών που είχαμε διαθέσιμη από τον διαγωνισμό πάνω στα δωμάτια για να μονταριστεί και να μονωθεί. Οι ελπίδες μας δεν είχαν τελειώσει ακόμα, για την επόμενη μέρα και για μία θέση στην τελική 5αδα με το εισιτήριο στο χέρι για την Taiwan και το παγκόσμιο πρωτάθλημα της MSI. Αφού τελείωσαν οι προετοιμασίες με την ώρα να έχει φτάσει 2-3 τα ξημερώματα κοιμηθήκαμε για να ξεκουραστούμε.

Το ξυπνητήρι χτύπησε στις 7:00 η ώρα, ετοιμαστήκαμε, κατεβήκαμε για πρωινό και έπειτα κατευθυνθήκαμε προς την αίθουσα του διαγωνισμού. Τελευταίο και πιο δύσκολο benchmark ήταν το γνωστό σε όλους Vantage Performance. Πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα μετροπρογράμματα για επεξεργαστή αλλά και κάρτα γραφικών ταυτόχρονα. Οι Overclockers μας είχαν στην διαθεσή τους 5 ώρες ακριβώς προκειμένου να παλέψουν για το καλύτερο. Τα προβλήματα ξεκίνησαν κατευθείαν, έχοντας τον πρώτο λόγο το τροφοδοτικό το οποίο είχε πρόβλημα στους 4-pin connectors της κάρτας γραφικών. Η επαφή δεν γινόταν με σωστό τρόπο με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί καθόλου το σύστημα. Ο χρόνος κυλούσε πολύ γρήγορα, ώσπου να καταλάβουμε ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα.

Μετά από 2,5 ώρες περίπου αποφασίσαμε να αλλάξουμε την κάρτα γραφικών με αυτή που προετοιμάσαμε το βράδυ. Τα νούμερα-ρολόγια ήταν σαφώς καλύτερα με την κάρτα να τρέχει το Vantage Performance στα 1180/1200 ΜΗz. Mετά από μερικά run η συγκεκριμένη κάρτα σε συνεργασία όλων των υπόλοιπων μερών του συστήματος μας έδωσαν το score των 32312 Vantage Points. Ένα αποτέλεσμα το οποίο μας έδινε αυτόματα την 9η θέση. Αλλά για ακόμα μία φορά το ηθικό των παιδιών δεν είχε πέσει, για του λόγου το αληθές δεν σταμάτησαν να προσπαθούν μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα καθώς με ένα run στα 34xxx θα έβγαινε αυτόματα ο Massman με τον Pt1t εκτός 5άδας και θα παίρναμε εμείς το εισιτήριο για τα τελικά στην Τaiwan.

Έχοντας φτάσει κυριολεκτικά στα τελευταία 5 λεπτα τα παιδιά κάνουν click την επιλογή RUN BENCHMARK με τo Vantage να ξεκινάει με όλες μας τις ελπίδες. Το πρώτο τέστ έδειχνε να είναι αυτό που θέλουμε σύμφωνα με τα frames, μετέπειτα ξεκίνησε το δεύτερο το οποίο και αυτό φαινόταν να πηγαίνει τέλεια μέχρι που έσβησε όλο το σύστημα στα τελευταία δύο δευτερόλεπτα του δεύτερου τέστ. Εκέινη την στιγμή πραγματικά κατεβάσαμε τα κεφάλια μας κάτω και απογοητευτήκαμε, καθώς βγήκαμε 9οι στην γενική βαθμολογία κάτι που δεν θα επέτρεπε στον Αριστείδη και τον Στέλιο να ταξιδέψουν αντιπροσωπεύοντας τη Ελλάδα στην Τaiwan.

Vento1, Evocarlos[img_ALT=MSI MOA 2010]

http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5272-1.jpg[/img_ALT]

Riska, Rosty[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5271-1.jpg[/img_ALT]

To χρονόμετρο στις οθόνες έδειχνε 00:00:00 καθώς τα Ευρωπαϊκά Τελικά μόλις είχαν τελείωσει. Τα συναισθήματα στην αίθουσα του διαγωνισμού ήταν ανάμεικτα καθώς κυριαρχούσε και η χαρά αλλά και η λύπη διότι μερικοί προκρίθηκαν και μερικοί άλλοι όχι. Μέσα σε αυτούς που δεν προκρίθηκαν είμασταν και εμείς. Έτσι είναι όμως αυτά, πάντα θα υπάρχει ο νικητής αλλά και ο ηττημένος, στην περίπτωση αυτή ήταν πολλοί οι νικητές αλλά και οι ηττημένοι. Στην συνέχεια ακολούθησαν μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά αλλά και η τελετή λήξης όπου έγινε και η απονομή των επάθλων στους 3 πρώτους. Αναφορικά οι τρεις πρώτοι ήταν, 1) οι Εlmor-ME4ME (Σουηδία), 2) οι Μean Machine-Μink (Σουηδία), 3) oι Cishe-Delex (Ιταλία) με το Βέλγιο και την Φινλανδια να συμπληρώνουν την τελική 5άδα. Έτσι οι διοργανωτές χαιρέτησαν όλους όσους διαγωνίστηκαν και έδωσαν ραντεβού στην Taiwan και στα τελικά της MSI MOA 2010.

Στη 1η θέση η Seed

[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5345-1.jpg[/img_ALT]

Στη 2η θέση η Σουηδία

[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5340-1.jpg[/img_ALT]

Στη 3η θέση η Ιταλία

[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5338-1.jpg[/img_ALT]

Στη 4η θέση το Βέλγιο

[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5334-1.jpg[/img_ALT]

Στη 5η θέση η Φινλανδία

[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5333-1.jpg[/img_ALT]

Στην συνέχεια κάναμε άλλη μία βόλτα στα περίχωρα του ξενοδοχείου και πήγαμε για βραδινό. Έπειτα ακολούθησε βραδινή ξεκούραση καθώς την επόμενη μέρα μας περίμενε η Disneyland και το Παρίσι. Οι υπόλοιπες αποστολές αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτον από όλους τον Bασίλη (GoriLLakoS), ο οποίος μου έδωσε την δυνατότητα να ταξιδέψω στην Γαλλία σαν Media με τον Στέλιο και τον Αριστείδη, τα παιδιά για την πολύ καλή παρέα και στον διαγωνισμό αλλά και στο Παρισι και τέλος την MSI η οποία κατά την άποψη μου ήταν άψογη σε όλα.

Ένα μικρό παραμύθι το οποίο άρχισε στις 25/07 και τελείωσε στις 28/07 έφτασε στο τέλος του.

[img_ALT=MSI MOA 2010]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7474c3986a8de93e.png[/img_ALT]

Stelaras, Cische, Elmor, Massman, ME4ME, Pastelidis, Delex[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5330-1.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=MSI MOA 2010]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/pastelidis/IMG_5351-1.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Όμορφα πράγματα. Μπράβο πάστελ, ωραία περιγραφή. Συγχαρητήρια Στέλιο και Άρη!!!

ΥΓ. Ρε πάστελ, κάτι άλλο εκτός από αυτή τη γκρι βερμούδα δεν έχεις να βάλεις;;; :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Ωραιος ρε πλαστελινη.(κοντουλης εισαι τελικα...ή φταιει το κρανος?)

Καλογραμμενο και οχι πολυλογαδικο το κειμενο (JC ακους?)

Η μονη ελλειψη θα ελεγα οτι ειναι....ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ!?

Link to comment
Share on other sites

Το όλο concept ήταν μέσα στην Disneyland....Οπότε λογικό κάποιοι ήρωες να ήταν στο χώρο του

διαγωνισμού...Ε και

έβαλαν του Star wars...:D

Μπράβο Χρήστο, ωραίο κείμενο και ωραίες φώτο...Τις κινέζες ξέχασες....:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Ωραιος ρε πλαστελινη.(κοντουλης εισαι τελικα...ή φταιει το κρανος?)

Καλογραμμενο και οχι πολυλογαδικο το κειμενο (JC ακους?)

Η μονη ελλειψη θα ελεγα οτι ειναι....ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ!?

:hehe::hehe::hehe:

Λυπαμαι κυριε, θα πω στον Anand να γραφει λιγοτερα :hehe:

Και ο Παστελ δεν ειναι κοντος - το σορτσακι φταιει :'(....

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστουμε παιδια . :)

Παστελ ξαναπαμε Γαλλια ??? :D ... μονιμα ας πουμε ???

Ενω τα πραγματα φανηκαν ευκολα στην αρχη ... οι μπανανες εκαναν παρελαση απο μπροστα μας συνεχως και μας χαλασαν τα σχεδια . :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now