ipo

Τί παιχνίδι παίζετε αυτό το καιρό..??

Recommended Posts

Πολύ μούφα το PRO 2011.

Ακόμα λυσμονώ το pro 06....:D

οχι και μουφα.. απο το 8,9 και 10 ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο..!πολυ ρεαλιστικο, καθετες πολυ καλες μεχρι και τζατζαρισματα κανεις..τι αλλο δηλαδη?να σουταρουν απο το κεντρο και να μπαινουν?ρυθμιζεται και η ταχυτητα του!!το πιο ολοκληρωμενο προ ειναι πιστευω..!

Link to comment
Share on other sites

WoW -> Yorgos- destro lock - realm Frostmane - Guild "burning Army"

Alt -> Velvy - Ench Shammy - ίδιο - Guild "Rebels of Greece" , Alt guild.

Dota -> (τώρα) Eet-fuk ή Tsolias.Psolias(παλιά ήμουν στην Grdc ) και μερικά ακόμα account

τα οποία όλα είναι ban από όλα τα mgn bots του έλεος για bad manners απέναντι σε ΑΜΕΑ admins.

πλέον παίζω στο " /j clan priv " καθώς στο ελεος μαζεύτηκαν αρκετά μοσχάρια.

προτιμώ να παίζω με ξένους καθώς παίζεις περισσότερο και κάνεις chat λιγότερο.

Δοκίμασε να μπέις dotaleague να κάνεις account.

Μετά απο κάποιους πόντους έχει VIP games πολυ καλά :D

Εϊναι το hwbot της Dotas :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο τελικά το Mafia II. Χθες έπαιζα από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 04:30 το πρωί (με μισή ώρα διάλειμμα) και το έφτασα στο 46% :hehe: Εννοείται βέβαια ότι έβλεπα όλα τα ενδιάμεσα videos για να παρακολουθώ το story. Μέχρι τώρα είναι εξαιρετικό! Το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα επιστρέψω Χανιά, θα προσπαθήσω να το τερματίσω :hehe:

Πέρυσι τέτοια εποχή είχα παίξει το Godfather. Μπορεί να μην είχε τόσο καλό story ή γραφικά όσο το Mafia II, αλλά από Gameplay έσκιζε!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως με τόσες ατυχίες hardware τελευταία, είχα ανάγκη λίγο την ανανέωση και την φρεσκάδα που σου προσφέρουν τα παιχνίδια :D Βλέπω όμως ότι η 8800 GTS 320MB, παρόλο που ήταν στα 600/900MHz, ζοριζόταν λιγάκι στα 1280 x 1024, AA off, AF x8, Geometry Detail/Shadows @ Medium :(

Link to comment
Share on other sites

Μόλις τερμάτισα το Fahrenheit, Interactive Adventure του 2005. Όπως πολύ σωστά αναφέρουν πολλά gaming sites έχει ένα από τα δυνατότερα/συγκινητικά σενάρια, που σε κάνουν να κολλάς άσχημα. Highly recommended :T: Απλά πρέπει να αντικαταστήσετε ένα αρχείο για να γίνει η εγκατάστασή του σε Vista ή 7 - here you go: http://rapidshare.com/files/430301178/Fahrenheit.msi ;)

Πριν κάμποσες μέρες τερμάτισα και το Mafia II. Εντάξει είχε φάει ένα άσχημα κόλλημα και αναγκάστηκα να ξαναπαίξω ΟΛΟ το chapter 14, αλλά κατά τ' άλλα σχετικά εύκολo. Επίσης ωραίο παιχνιδάκι. Το μόνο που θα ήθελα είναι λίγο παραπάνω ελευθερία στις κινήσεις του χαρακτήρα, γιατί με τόσες απανωτές αποστολές σε περιορίζει πολύ.

Επόμενος σταθμός: BlackOps - HELL YEAH! :D:D

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Εγώ το MAFIA II το έφτασα μέχρι τη 10η αποστολή, όπου και το έβγαλα, γιατί το θεώρησα πολύ βαρετό, έκανες όλο τα ίδια πράγματα, είχε πολλά cinematics και διαλόγους, πολύ οδήγηση για το τίποτα και καθόλου ελευθερία κινήσεων, όπως πχ τα Saboteur & Just Cause II.

Αν και έβαλα το CoD BO, μάλλον τον περισσότερο χρόνο μου θα τον φάω με το ARMA II Operation Arrowhead που φαίνεται εξαιρετικό και πολύ μεγάλο.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα παίδες, να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποιος. Στο Grand Theft Auto 4, τα saves τα αποθηκεύει εδω: ...AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV

Όταν όμως γίνουν backup και ακολουθήσει φορμάτ στο pc και τα ξανααντιγράφω στον συγκεκριμένο φάκελο, δεν τα αναγνωρίζει, εννοείται πάντα με το ίδιο username στο offline account του games for windows live.

Ξέρει κάποιος κάπιο workaround να μου αναγνωρίζει τα saves κανονικά?

Link to comment
Share on other sites

Μιας και ανεφερες το Gta iv, μπορει να το παιξει μια gts 450? Σε συστημα με windows 7 και i7 κλπ κλπ, σερνεται εντελως.Εχω τελευταιους drivers,αλλα δν ξερω αν χρειαζεται καποιο update το παιχνιδι.

Σιγουρα παντως δεν ειναι φυσιολογικο,αφου ακομα και οταν εριξα εντελως τα γραφικα ....

Link to comment
Share on other sites

Batman Arkham Asylum παιζω - ειχα παρει αυθεντικη την Collector's αλλα δεν το χα παιξει ποτε (:hehe:), τελικα με εχει εκπληξει ευχαριστα, πολυ ωραιο gameplay και εξυπνη ιστορια/γριφοι. Το περιμενα αρκετα χειροτερο ειλικρινα - ειδικα το voice acting αγγιζει τα ορια του εκπληκτικου :T:

Link to comment
Share on other sites

Έβαλα να παίξω λίγο Far Cry 2 για πρώτη φορά, έτσι για να δω what the fuss was all about in 2008 :P Μία ώρα άντεξα, το έβγαλα... Βάζω Doom 3 που είναι ψιλοclassic από ότι έχω διαβάσει και δεν έχω παίξει ποτέ :D

Το μόνο που με ευχαρίστησε στο Far Cry ήταν ότι με την GT 430 μου στα 870/1030ΜΗz είχα 47FPS average στα 1600 x 900 με όλες τις ρυθμίσεις στο High. Νοt bad για τόσο μικρή καρτούλα :)

Link to comment
Share on other sites

Αν και εξεταστική, τερμάτισα τα 2 DLC του Mafia II...

George συμφωνώ για τις απαιτήσεις του Far Cry, αλλά έλεος με τον ήχο... πυροβολούσα και ακουγόνταν σαν να χτύπαγα τενεκεδάκι.

Link to comment
Share on other sites

Κανένα καλό FPS; Εκτός από FEAR 2, COD Blackops, τίποτα άλλο; :)

Από σχετικά φρέσκα αξίζουν νομίζω το νέο Medal of Honor και το Bad Company 2.

Άντε κανα Left 4 Dead 1-2, STALKER 1-2 και το Μetro 2033.

Μέσα στο εαρινό, λέω να τερματίσω κάνα Mass Effect που δεν το έχω παίξει καν...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now