ipo

Τί παιχνίδι παίζετε αυτό το καιρό..??

Recommended Posts

Μετά απο αρκετά χρόνια αφού είχα παρατήσει το Quakelive, προχθές λόγω free playday κατέβασα και έπαιξα το Quake Champions.

 

Τι να πω τώρα για την πάρτη μου.. Μετά από 5-6 παιχνίδια έφτασα στο συμπέρασμα ότι θυμάμαι ακόμα strafe jump (bhop), rocket-jumping και να σκοτώνω ότι κινείται. Top fragger ο παππούς στα 4 από τα 6 και 5ο level στο πι και φι. 

 

Εννοείται ότι κατακάβλωσα και από βδομάδα που θα στήσω το καινούργιο PC μου (βλέπε προφιλ μου) θα το ΛΙΩΣΩ μέχρι να σβήσω από αυτόν τον μάταιο κόσμο. Quake is life!

 

 

 

Edited by RagSoul
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τελευταία τελείωσα το SOTTR και το RE2 remaster. Παίζω Metro Exodus, καθώς και το Call Of Cthulhu. Όταν τα καταφέρνουμε, μαζί με την κοπελιά, ασχολούμαστε και με το "The Council" :) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μπήκε στον χορό και το "Sekiro : Shadows Die Twice". 

 

Ένα περισσότερο fast paced  dark souls είναι, δεν υπάρχει stamina bar, υπάρχουν κάποια έξτρα πράγματα που το κάνουν να ξεχωρίζει (πχ το prosthetic arm που έχεις το οποίο αναβαθμίζεις και τα items που χρησιμοποιείς δεν αποκτώνται τόσο εύκολα).

 

Είναι δύσκολο, να ξέρει όποιος το παίξει (ειδικά αν δεν είχε επαφή με DS προηγουμένως - αλλά και αν είχε, να ξέρει ότι το challenge είναι μεγάλο , δηλαδή τα bosses σε ρίχνουν asap αν δεν μάθεις να κάνεις parry/dodge και τα σχετικά, με απόλυτη επιτυχία.

 

 Ουσιαστικά, ένας σαμουράι (shinobi )που προσπαθεί να σώσει τον αφέντη του είναι το story. Απλό αλλά δυνατό ταυτόχρονα.

Εμένα με κέρδισε. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Frostpunk και από ότι μου λέει το GOG έχω ήδη γράψει 70 ώρες. Περιέργως έχει replayability αν και έχει λίγα σενάρια, γιατί μπορεί να θες να τα βγάλεις με διαφορετικούς νόμους ή να προσπαθήσεις για λιγότερες θυσίες ή για τρελά achievement.

Screen_01-06-2019_21-42-49.thumb.png.b97fdd31a339a8fdf877c671dd822d2c.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

the crew 2 λιγο euro trucks similator 2 λιγο american trucks similator ,και λιγο project cars 2 
20200427171619_1.thumb.jpg.6ea6113560caa46bad86c358db80850e.jpg
Αυτό το 2.9gb update στο American Truck ήταν για να πάει στην 1.37;

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

ναι σχεδον μπήκαμε στην 1.37 κάνανε αλλαγές στο game στα γραφικά στο περιβάλλον άλλοι ήχοι στα φορτηγά και στο ai αμάξια και στο περιβάλλον, βάλανε αντίλαλο οταν περνας μεσα απο τουνελ βάλανε δυο νεα φορτηγά ενα mack και αλλο ενα επίσης  κατεβαίνουν και τα παράθυρα . Αυτα θα ακολουθήσουν και στο στο Euro truck δηλ. νεεοι ήχοι σε φορτηγά περιβαλλον και παράθυρα να κατεβαίνουν  

Edited by tasos kats
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

τρομερό game και το pc simulator εχει όλες της μάρκες του χώρου(amd,intel , msi ,cooler master κλπ) φτιάχνεις τον υπολογιστή των ονείρων σου άλλα και αλλονων  γιατί σε θέλει να "δουλεύεις" τεχνικός υπολογιστών , το είχα πάρει όταν ήταν σε φάση εξέλιξης , και η ομάδα που το φτιάχνει πραγματικά το προσέχει σε κάθε ενημέρωση το κάνουν όλο και καλύτερο !!! Partners-Grid.png?t=158539200720190718002733_1.thumb.jpg.16a1225272fe9e3f5a2084b396e8561e.jpg

Edited by tasos kats
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now