George_o/c

Νέες αλλαγές στο HWBOT από το 2011 - Πείτε μας τη γνώμη σας

Recommended Posts

HWBOT Rev.4 - The Plan. - hwbot.org

Για όποιον θέλει να διαβάσει την original PowerPoint παρουσίαση του HWBOT staff, κατεβάστε την από το παραπάνω thread (first post). Αν τα Αγγλικά σας αποτελούν περιοριστικό ρόλο ή αν απλά βαριέστε (:P) ρίξτε μια ματιά στις αλλαγές που σκοπεύουν να κάνουν. Σας παρακαλώ δείτε τις και πείτε την γνώμη σας, γιατί τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να μιλήσετε. Αργότερα δεν θα σας δοθεί.

1) Προσθέτουν ακόμα δύο κατηγορίες πόντων. Εκτός λοιπόν από τους γνωστούς Global και Hardware που είχαμε μέχρι τώρα, καλωσορίστε τους Competition και 3D-WR Bonus. Οι 3D-WR Bonus points είναι νομίζω εύκολα καταννοητοί... Τα πιο δυνατά score σε κάθε 3D benchmark δικαιούνται κατεμέ τους παραπάνω πόντους. Δεν έχει σημασία αν bench-άρει ο hipro, ο k|ngp|n ή ο Hicookie, για μένα όποιος κοντρολάρει 4 κάρτες στο άζωτο + τον επεξεργαστή (ή και δύο CPUs τώρα με την EVGA SR2) και κάνει 50000-60000 score στο Vantage ή 210000+ score στο 3DMark03 δικαιούται να παίρνει παραπάνω από 15 πόντους (που παίρνει τώρα). Λογικά θα παίρνει γύρω στους 100-150, όσους δηλαδή αξίζει και ένα WR τώρα.

Οι Competition πόντοι έχουν να κάνουν με την θέση που παίρνει κάποιος σε διαγωνισμούς (online και μη). Για παράδειγμα αν ο AMDNord παίξει στο Gigabyte AMD Overclocker 2010 διαγωνισμό και πάρει τρίτη θέση, θα ανταμειφθεί με πόντους από το HWBOT point system. Αν ο $@39@ παίξει στα MSI MOA Greek Qualifiers και πάρει πρώτη θέση θα ανταμειφθεί με πόντους από το HWBOT point system. Αν ο Stelaras ή ο Aristidis ή o hipro ή γενικά οποιοσδήποτε πάρει δεύτερη θέση στο παγκόσμιο GOOC 2011, πάλι θα ανταμειφθεί με έξτρα πόντους από το HWBOT point system.

2) Το HWBOT θα χωριστεί σε τρία διαφορετικά Leagues. UFL, XOL και EL, που σημαίνουν Ultimate Fighters League, Xtreme Overclockes League και Enthusiast League.

2a - Ultimate Fighters League

Στο εν λόγω League θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ όσες εταιρείες υποστηρίζουν την ανάπτυξη του HWBOT, δηλαδή μόνο οι σπόνσορες του HWBOT. Προς το παρόν αυτές είναι οι Gigabyte, MSI & A-Data. Δηλαδή η MSI θα μπορεί να πει σε κάμποσους overclockers που έχουν αποδείξει τι αξίζουν τόσο χρόνια, να διαγωνιστούν στο UFL. Στο UFL μπορούν να συμμετέχουν και άτομα που δεν υποστηρίζονται φανατικά από εταιρείες. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να έχουν διαγωνιστεί σε κάποιον live διαγωνισμό ή online διαγωνισμό και τελοσπάντων να είναι διαδεδομένοι. Για παράδειγμα, από Ελλάδα θα μπορούσαν να συμμετέχουν στο UFL οι hipro, gprhellas, Stelaras και Aristidis επειδή έχουν πάει σε live διαγωνισμούς και τους γνωρίζουν.

Η βαθμολογία σε αυτό το League βασίζεται ΜΟΝΟ σε Global Points και 3D-WR points.

2b - Xtreme Overclockers League

Οι corporate overclockers που παίζουν κατεξοχήν με hardware από εταιρείες (π.χ k|npg|n, SF3D) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Μπορούν να παίξουν άτομα που παίρνουν κάποιες φορές hardware από εταιρείες (π.χ reviwers) και γενικά όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Απλά δεν μπορούν να παίξουν οι επαγγελματίες.

Η βαθμολογία σε αυτό το League βασίζεται σε Global, Hardware, 3D-WR και Competitions points. Το XOL είναι όπως ακριβώς είναι το HWBOT τώρα, με την διαφορά ότι μπαίνουν στο παιχνίδι οι δύο νέες κατηγορίες πόντων.

2c - Enthusiast League

Μπορούν να παίξουν ΟΛΟΙ. Απλά υπάρχει περιορισμός σχετικά με την ψύξη που θα χρησιμοποιείται. Οι ambient θερμοκρασίες πρέπει να είναι μεγαλύτερες του μηδενός και για να διασφαλιστεί αυτό θα πρέπει να ανεβάζετε οπωσδήποτε photos από το rig. Αν θέλει δηλαδή κάποιος να βγει στο μπαλκόνι του όταν η θερμοκρασία είναι 2-3*C και θέλει να bench-άρει, το κάνει.

Η βαθμολογία σε αυτό το League βασίζεται σε Global και Hardware points μόνο. Όπως καταλαβαίνετε έχει να κάνει κυρίως με τους overclockers που παίζουν με αερόψυξη και υδρόψυξη ΜΟΝΟ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα βάλουν με όσους παίζουν με ξηρό πάγο και phase change και άζωτα και τα συναφή.

3) Θα αυξηθεί το όριο των 300 hardware πόντων max. Δεν ξέρουμε πόσο, αλλά μην περιμένετε να πάει πάνω από 500 για παράδειγμα.

4) Μέχρι εδώ ας πούμε ότι οι αλλαγές τρώγονται. Αλλά αυτός ο κανόνας είναι εξοργιστικός! Μόνο το καλύτερο score από κάθε hardware θα μετρά στο σύνολο της ομάδος. Δεν καταλάβατε τι εννοώ; Θα σας φέρω ένα απλό παράδειγμα.

Μες στην HOT μας έχουν παίξει 60 άτομα με την Radeon HD 5870. Και στο σύνολο έχουν μαζέψει 1850 hardware πόντους (ας πούμε). Με την Rev4 του HWBOT, αφαιρούνται οι πόντοι από την ομάδα, με εξαίρεση αυτών από τα καλύτερα submissions. Συνεχίζω το παράδειγμα πιο αναλυτικά. Αν έχουν παίξει 30 άτομα από την HOT, 3DMark2001 SE με την 5870 και ο mortisboy έχει το καλύτερο, τότε στο team total μετράνε μόνο οι πόντοι του morti. Από εκει λοιπόν που ήταν στο σύνολο 180 πόντοι (ας πούμε), τώρα γίνονται μόνο 30 γιατί μετρά ΜΟΝΟ το καλύτερο score της ομάδας σε κάθε benchmark με την συγκεκριμένη κάρτα.

Με την ίδια λογική, στο team total θα μετράνε μόνο τα καλύτερα score σε κάθε benchmark με 8800GT 512MB, θα μετράνε μόνο τα καλύτερα score σε κάθε benchmark με Core i7 950, θα μετράνε ΜΟΝΟ τα καλύτερα score σε κάθε benchmark με την GeForce GTX 295. Αυτό το κάνουν για να μην έχουν πλεονέκτημα πόντων οι πολυπληθείς ομάδες εν συγκρίση με τις μικές. Επίσης το κάνουν για μην ενθαρρύνουν το hardware sharing μέσα σε ομάδες και επίσης το κάνουν για να ενθαρρύνουν λέει τα ομαδικά bench sessions.

BULLSHIT :rant:

Με αυτό τον τρόπο όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε LN2, παίρνουν το σπουργίτι εν ολίγοις. Ακόμα και ο ένας πόντος που θα παίρναμε από τον Average Joe που με κόπο προσπάθησε για να τον αποκτήσει, πλέον δεν θα έχει κανένα μα κανένα ρόλο. Οι πόντοι του καθενός θα εξακολουθούν να φαίνονται στο profile του. Με λίγα λόγια εγώ θα συνεχίσω να έχω 380 πόντους. Όμως οι 70 πόντοι που πήρα από την 8800GTS 320MB δεν θα μετράνε στο team total επειδή ο kintaro έχει καλύτερα score με αυτή την κάρτα και οι 20 πόντοι που πήρα με την HD 5870 δεν θα μετράνε στο team total γιατί οι mortisboy/hipro/stelaras/aristidis έχουν κάνει καλύτερα score από μένα...

Συμφωνείτε με αυτό; Σας φαίνεται λογικό; Ναι μεν θα πάψει να υφίσταται το τόσο πολύ hardware sharing, αλλά η ομαδική προσπάθεια σε μία ομάδα πάει περίπατο. Και οι overclockaholics, και η Benchtec και η ClassicPlatforms και η Awardfabrik και η OCX και πολλές ακόμα δυνατές ομάδες δεν συμφωνούν με τα παραπάνω. Εσείς;

Εκτός αν προτιμάτε να κάνουμε διακανονισμούς για να παίρνουμε πόντους. Δηλαδή εγώ να παίξω με την 7300LE, ο tsan με την 8800 Ultra, ο euklidis με την 8800GT 512MB, ο stealth με την 8800 GTX, ο kintaro με την 8800GTS 320MB, o Firekiller με την 8800 GS, o junior με τον Q6600, ο zafiropo με τον P4 3.2GHz Northwood και ούτω καθ' εξής. Αλλά και πάλι μου ακούγεται περίεργο να μην μετράνε στο team total τα αποτελέσματα ΟΛΩΝ των μελών της HOT.

5) Θέλουν να ενσωματώσουν verification εργαλεία στα SuperPi, PiFast και γενικά σε όλα τα προγράμματα που hack-άρονται εύκολα, όπως έγινε και με το Unigine Heaven. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί τα προγράμματα θα κρατάνε μέσα την operating frequency και το έργο των cheaters θα γίνει πιο δύσκολο. Η πρόοδος για τα tools αυτά είναι ήδη στο 50%, οπότε θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την νέα revision.

6) To ΗWBOT βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την AMD και την ASUS, ώστε να κάνουν AMD & ROG διαγωνισμούς. Πράγμα επίσης θετικό.

7) Ετοιμάζουν laptop overclocking databaste, για όλους όσους θέλουν να φτάνουν ακόμα και το laptop τους στα όρια. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ!

8) Θα αναρτούν τα BIOS updates στο product database. Δηλαδή θα μπορείτε να κατεβάζετε το τελευταίος BIOS για την μητρική σας κατευθείαν από το HWBOT.

9) Και κάποια άλλα μικροπραγματάκια που μπορείτε να δείτε στην παρουσίαση, όπως βελτιωμένα charts, καλύτερο video/photo upload και intergation, εισαγωγή των CPU batches στην database και διάφορα άλλα.

Ελπίζω να σας κατατόπισα λιγάκι. Πείτε την γνώμη σας είτε εδώ είτε στο επίσημο HWBOT rev4 thread στην αρχή του post μου. Σας παρακαλώ είναι πολύ σημαντικό.

Προσωπικά συμφωνώ με όλα εκτός από το 4. Είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό... Εγώ που δεν έχω για παράδειγμα πρόσβαση σε άζωτο και πάγο τόσο εύκολα τι θα κάνω; To ίδιο ισχύει και για τον Boton, τον icsd_sap, τον stealth και πολλούς άλλους. Ούτε παρέα έχω να bench-άρουμε μαζί και να κάνουμε ομαδικά bench sessions. Τι να πω... :(

Edited by George_o/c
μορφοποίηση του κειμένου :)
Link to comment
Share on other sites

Το 4ο ειναι απλα για να αναιβει παλι η Pure πρωτη αφου με τα wr που εχουν θα τα σκισουν ολα. Δεν βλεπω αλλο λογο για κατι τετοιο ;) Επισης ποσα ατομα εχει η Pure ειπαμε;

Link to comment
Share on other sites

Μήτσο σχόλια τέτοιου τύπου οφείλω να πω προκαταβολικά ότι δεν βοηθάνε. Δεν ξέρω αν διάβασες καλά τι έγραψα, αλλά αν το καλοσκεφτείς αυτό το πράγμα όντως βοηθά τις μικρές ομάδες. Γιατί ο καθένας θα παίρνει από μια κερδοφόρα/διάσημη κάρτα και θα την "ξεσκίζει", οπότε θα φτάνουν τους μεγάλους με μεγαλύτερη ευκολία.

Εμένα όμως με ενοχλεί γιατί και η HOT κάποτε ήταν λιγότερες ομάδες, οι οποίες ενώθηκαν για ένα σκοπό. Και εμείς κάποτε ήμασταν πολύ λιγότεροι, αλλά bench-άρωντας φτάσαμε ψηλά. Το ίδιο ισχύει και για την OCX και για την Awardfabrik και για την Benchtec και γενικά για όλες τις ομάδες του Top-10.

Δες το λίγο σφαιρικά, μην επικεντρώνεσαι πάλι στην PURE. Η PURE σαν ομάδα έτσι και αλλιώς είναι σχετικά ανενεργή τώρα τελευταία... Και πίστεψέ με ο Massman έχει να κερδίσει πολλά περισσότερα με αυτόν τον κανόνα, από το να πάει πρώτη η PURE. Θα ανέβει απίστευτα η ομάδα του (Madshrimps), που είναι πολύ λιγότερα άτομα... :)

Link to comment
Share on other sites

αρα team points μόνο από τα τοπ αποτελεσματα με κάθε πραμα, άρα το enthusiast league πάει περίπατο και είναι λίγο κουλός ο τρόπος βαθμολόγησης των ομάδων.

όλα τα άλλα ακούγοντε οκ αλλά θέλω να τα δώ να δουλευουν πρώτα :P

Link to comment
Share on other sites

Όσοι παίζουν CPUs & VGAs με αέρα/νερό, ναι είναι όντως ξεγραμμένοι από το team total. Όμως μπορούν:

1) Να αυξάνουν τους πόντους του profile τους και άρα να ανεβαίνουν στα παγκόσμια/εγχώρια rankings.

2) Να διεκδικήσουν καλές θέσεις στο Enthusiast League :)

Δεν έχει σημασία ότι οι πόντοι τους δεν θα συμπεριλαμβάνονται στο team total. Και πάλι θα μπορούν να έχουν ανοδική πορεία, τόσο στο EL, όσο και στο XOL :)

Link to comment
Share on other sites

Για μένα το πρόβλημα είναι αυτό πάντως, ότι και οι λίγοι πόντοι που θα μπορούσε να δώσει κάποιος πλέον δεν έχουν σημασία :(

Ανέστη, από ότι έχω καταλάβει ναι δουλεύουν ήδη τον κώδικα και θα γίνουν έτσι κ αλλιώς οι αλλαγές, απλά φωνάζουμε μπας και δεν εφαρμόσουν το 4 τουλάχιστον... Αν τελικά εφαρμοστεί και αυτό, θα ανοίξουμε απλά ένα thread και θα λέμε τι κάρτα bench-άρει ο καθένας ώστε να μην μπερδευόμαστε :hehe:

Link to comment
Share on other sites

θα ανοίξουμε απλά ένα thread και θα λέμε τι κάρτα bench-άρει ο καθένας ώστε να μην μπερδευόμαστε :hehe:

Δεν σου κάνει τίποτα.

Γιατί αν ο Χ παίξει με την 8800GT με αδύναμο CPU on air/water δεν πρόκειται να πάρει τίποτα.

Θες έναν με δυνατό CPU @ LN2 να του πηγαίνεις της κάρτες, και να παίρνεις τους πολλούς πόντους.

Link to comment
Share on other sites

2 παρατηρήσεις μόνο...

1ον. Έγινε όπως λέγαμε και πιο παλιά...εταιρικό άθλημα, ο ισχυρότερος επικρατεί, χόμπυ παύει να

είναι...Ωραία πράγματα....:(

2ον. Από τη στιγμή που οι 2 πρώτες κατηγορίες είναι για εταιρείες και η 3η είναι για αερρόψυξη και

υδρόψυξη ΜΟΝΟ, όπως λες Γιώργη, σε ποια κατηγορία θα παίζουν οι κοινοί θνητοί..?

Και μη κοροϊδευόμαστε, θα το περάσουν παράλληλα που έχουν ανοίξει ολόκληρη συζήτηση

στο bot, και υπάρχουν αντιδράσεις. Αυτοί θέλουν να φαίνονται οι εταιρείες, σιγά μη νοιάζονται

για τους υπόλοιπους....

Μήπως να αρχίσουμε να τα παρατάμε σιγά σιγά?

Σαπ μας βλέπω κάθε ΣΚ για ψαροντούφεκο...;):D

Link to comment
Share on other sites

θα ειμαι κακος να κανω report? :P

η μαλλον να ζητησω μια φωτο απο τους 3 Xeon που η ομάδα έχει σαρώσει το wprime?

Μπορει να σου πουν οτι το cpu πουληθηκε απο το ενα μελος σε αλλο . Δεν απαγορευεται αυτο ... αρκει να μην εχει αγοραστει απο ολη η ομαδα .

Δες πχ τους 950 της HOT . :hehe:

Εγω θα πω για αλλη μια φορα ... "Παλι με τους ποντους ασχολειστε ??? "

Καντε οτι γουσταρετε για να περνατε καλα . Ας περνετε οσους ποντους ειναι ... και ας ειναι η ΗΟΤ σε οποια θεση θελει .

Link to comment
Share on other sites

Καντε οτι γουσταρετε για να περνατε καλα . Ας περνετε οσους ποντους ειναι ... και ας ειναι η ΗΟΤ σε οποια θεση θελει .

Ρε Στέλιο να σου πω κάτι..? Θα μιλήσω προσωπικά....Από τότε που άρχισα να βάζω σκορ

στο bot, ήξερα ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρω πρωτιές, τόσο γιατί δεν έχω πρόσβαση

σε άζωτο που πλέον είναι απαραίτητο, όσο και γιατί δεν έχω την δυνατότητα κάθε

3 και λίγο να αλλάζω συστήματα.

Ήξερα όμως και του γουστάρω που το λέω, ότι το κάνω γιατί μαρέσει και ότι κούτσα

κούτσα οι πόντοι θα συνεισφέρουν στην ομάδα.

Αμά αρχίσουμε να το βλέπουμε έτσι το θέμα όπως πάει να το περάσει το bot, θα γίνουμε

όλοι λίγο πολλοί παρτάκιδες....

Link to comment
Share on other sites

2ον. Από τη στιγμή που οι 2 πρώτες κατηγορίες είναι για εταιρείες και η 3η είναι για αερρόψυξη και

υδρόψυξη ΜΟΝΟ, όπως λες Γιώργη, σε ποια κατηγορία θα παίζουν οι κοινοί θνητοί..?

Γιώργη διάβασε καλύτερα τι λέω... Όλοι μπορούν να παίξουν στην δεύτερη κατηγορία εκτός από τους professionals.

2b - Xtreme Overclockers League

Οι corporate overclockers που παίζουν κατεξοχήν με hardware από εταιρείες (π.χ k|npg|n, SF3D) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Μπορούν να παίξουν άτομα που παίρνουν κάποιες φορές hardware από εταιρείες (π.χ reviwers) και γενικά όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Απλά δεν μπορούν να παίξουν οι επαγγελματίες.

Εν ολίγοις, η μόνη κατηγορία που δεν θα μπορείς να παίξεις είναι το UFL.

Και επίσης τι είναι αυτά που ακούω; Μήπως ήρθε η ώρα να τα παρατήσουμε; Μετά από 1 χρόνο ασχολία σκέφτεσαι να τα παρατήσεις; Βρεις 'συ, δεν τα παρατάμε με την πρώτη αντιξοότητα. Εξάλλου μπορείς να έχεις και άλλα hobby παράλληλα, δεν είναι ανάγκη να αφιερωθείς ολοκληρωτικά σε αυτό. Ή απλά κάνε ένα διάλειμμα και ξαναπιάστο αργότερα ή όποτε αισθανθείς εσύ καλά. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι λόγος να τα παρατήσεις.

Όσο για αυτό που λέγαμε για τις εταιρείες, ήταν αναπόφευκτο - σίγουρα κάποια στιγμή θα γινόταν. Οπότε πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Αν πάλι δεν συμφωνούμε ιδεολογικά, τότε ναι μπορούμε να αλλάξουμε hobby :D;)

@Stelaras: Στέλιο δεν είναι ότι "πάλι ασχολούμαστε με τους πόντους" ρε συ. Είναι ότι με τον κανόνα αυτό ακυρώνουν την ατομική προσπάθεια του καθενός και ειδικά των μικρών που έλεγαν "Έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου". Αυτό για μένα έχει ΠΟΛΥ μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε άλλο και δεν θα κάτσω να το κοιτάζω με απάθεια. Τόσο καιρό προσπαθούσαμε στο insomnia να μυήσουμε περισσότερο κόσμο στο άθλημα... Όταν μάθουν για αυτόν τον κανόνα, φαντάσου μόνο τι θα σκεφτούν.

@junior&sega: Παίδες stay in topic please. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα wPrime records της OCA κάντε τα report ή ανοίξτε thread στα HWBOT forums ζητώντας για αποδείξεις.

Link to comment
Share on other sites

Γιώργη διάβασε καλύτερα τι λέω... Όλοι μπορούν να παίξουν στην δεύτερη κατηγορία εκτός από τους professionals.

2b - Xtreme Overclockers League

Οι corporate overclockers που παίζουν κατεξοχήν με hardware από εταιρείες (π.χ k|npg|n, SF3D) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Μπορούν να παίξουν άτομα που παίρνουν κάποιες φορές hardware από εταιρείες (π.χ reviwers) και γενικά όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Απλά δεν μπορούν να παίξουν οι επαγγελματίες.

Εν ολίγοις, η μόνη κατηγορία που δεν θα μπορείς να παίξεις είναι το UFL.

Και επίσης τι είναι αυτά που ακούω; Μήπως ήρθε η ώρα να τα παρατήσουμε; Μετά από 1 χρόνο ασχολία σκέφτεσαι να τα παρατήσεις; Βρεις 'συ, δεν τα παρατάμε με την πρώτη αντιξοότητα. Εξάλλου μπορείς να έχεις και άλλα hobby παράλληλα, δεν είναι ανάγκη να αφιερωθείς ολοκληρωτικά σε αυτό. Ή απλά κάνε ένα διάλειμμα και ξαναπιάστο αργότερα ή όποτε αισθανθείς εσύ καλά. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι λόγος να τα παρατήσεις.

.

Eντάξει με καθησύχασες τώρα..:P

Έχω ένα πρόβλημα στο να διαβάζω σωστά...:hehe:

Όσο για το άλλο γενικά με το παράγραφο 4 απάντησα στον Στέλιο κάτι που λες και συ....;)

Είδομεν...

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα δεν νιώσαμε το rev. που τρέχει τώρα και το αλλάζουν και αυτό .

Η μόνη ομάδα που ευνοείται είναι η OCX.....o Sam και ο Turrican έχουν bencάρει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει :hehe:

Η OCA είναι η πιο αγνή ομάδα . Τα παιδιά μπορεί να μην βγαίνουν εκτός σπιτιού και να κάνουν τα πάντα για να benchάρουν . Ο μόνος cpu που έχει πουληθεί είναι του Kal-El .

Οι 950 της ΗΟΤ είναι μια χαρά, εκτός από μια συμμετοχή....ξέρεις ποια λέω Στέλιο ;)

Από το να ασχολούμαστε με τα λεφτά άμεσα ή έμμεσα, όπως θα κάνουν κάποιες κατηγορίες, τότε καλύτερα να ασχολούμαστε με τους πόντους .

Τα WR points αυτοί που τα έχουν τώρα, αυτοί θα τα παίρνουν και τότε . Άρα είτε 5 είτε 150 points είναι το ίδιο μου κάνει . Καλύτερα ας βάλουν κάποιο extra achievement .

Όσο για αυτό με τους διαγωνισμούς είναι άντε γεια . Ο διαγωνισμός έχει ένα δώρο, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος "μάχεται" να πάρει αυτό, γιατί το bot να τον ανταμείψει με extra πόντους ; Επίσης, υπάρχει μια ομάδα ατόμων που πάνε συνέχεια σε διαγωνισμούς, ακόμα και χωρίς να έχουν παλέψει για να κερδίσουν μια θέση, απλά όμως γιατί τους κάλεσε η κάθε εταιρεία που διοργανώνει τον διαγωνισμό . Το bot, αν θυμάμαι, καλά επικεντρωνόταν στο "φθηνό" oc . Αν λοιπόν υποθέσουμε πως ο κάθε οcer αγοράζει την καλύτερη mobo και vga, που όμως δεν είναι ίδια μάρκα με την εταιρεία που οργανώνει τον εκάστοτε διαγωνισμό, τότε αυτός απλά θα πρέπει να αγοράσει και άλλο hw για να παίξει στον διαγωνισμό, μιας και πάγια τακτική των εταιρειών είναι να επιτρέπεται η συμμετοχή με hw της διοργανώτριας εταιρείας ... σαν ακριβό να μου ακούγεται το σημείο αυτό για να παίρνει και πόντους :(

Για το 4. έχετε απόλυτο δίκαιο .

Link to comment
Share on other sites

Παιδια ναι οκ δεν το κανουμε για τους ποντους αλλα απο την αλλη δεν ειναι μλκια να μην εχεις καποιον να συγκριθεις και αν πας καλα να ανταμιφθεις; Πολυς κοσμος θα παρατησει το OC και θυμηθειτε το αυτο.Οι περισσοτεροι απο εμας μαζεψαμε 10-20 ποντακια στην αρχη και γουσταραμε για αυτο και συνεχισαμε. Με το να κοβεις τους μικρους και να τους γειωνεις ετσι, αυτοματως σταματας το νεο αιμα απο το να ασχολειται.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now