George_o/c

Seagate 2.5" FreeAgent GoFlex: Φορητός 1.5TB HDD με USB 3.0 interface!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Seagate 2.5" FreeAgent GoFlex: Φορητός 1.5TB HDD με USB 3.0 interface!]http://reviews.hwbox.gr/news/seagate.jpg[/NEWS_IMG]Η Seagate Technology λανσάρισε σήμερα επισήμως τον πρώτο 1.5TB 2.5" φορητό σκληρό δίσκο της αγοράς. Πρόκειται για FreeAgent GoFlex μοντέλο που δύναται να αποθηκεύσει μέχρι 60 HD ταινίες, εκατοντάδες παιχνίδια, χιλιάδες φωτογραφίες, έγγραφα και γενικότερα ότι μπορείτε να φανταστείτε. Οι διαστάσεις του ανέρχονται στα 120 x 80 x 22 χιλιοστά, ενώ παράλληλα διαθέτει USB 3.0 interface για ταχύτατη διαμεταγωγή δεδομένων.

Η αδιάκοπη και απροβλημάτιστη λειτουργία του πιστοποιείται από την Seagate με δύο χρόνια εγγύηση. Μες στο bundle θα βρείτε και το Seagate Dashboard tool για ευκολότερη διαχείριση των backup schedules, file encryption και drive statistics.

Η τιμή του στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών κυμαίνεται στα $250. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζουμε πότε με το καλό θα έρθει και στην Ευρώπη.

[img_ALT=Seagate 2.5" FreeAgent GoFlex: Φορητός 1.5TB HDD με USB 3.0 interface!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c98de3b976a6.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

αν εχω καταλαβει καλα ρε παιδες οι 2.5'' εξωτερικοι σκληροι δεν χρειαζονται τροφοδοσια ρευματος σε σχεση με τους 3.5'' ?

βεβαια και το κοστος ειναι διαφορετικο ακομα και στην ιδια χωρητικοτητα σε gb μεταξυ των δυο

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now