Duder

Worlds fastest gaming desktop

Recommended Posts

[wrapleft]http://img87.imageshack.us/img87/8520/alienwarelogoin0.jpg[/wrapleft]Αυτό το χαρακτηρισμό δίνει η ALienware στο νέο δημιούργημά της Area-51 ALX CFX. Το νέο gaming desktop έρχεται με έναν quad-core Intel Core 2 Extreme χρονισμένο στα 4GHz (από 3GHz) με τη βοήθεια υδρόψυξης, Intel X38 Express chipset, 4GB DDR3 RAM στα 1333MHz, dual Radeon HD 3870 X2s running in CrossFireX, hard drive capacities μέχρι 2TB (συμπεριλαμβανομένων δύο 64GB solid-state drives) και ένα 1000άρι τροφοδοτικό.

Η τιμή φτάνει στα $7,488, ενώ αν θέλει κανείς και επιπλέον καλούδια (acoustic dampening, system lighting....) τότε η τιμή μπορεί να ξεπεράσει και τα $10.000.

alienware1.jpg

alienware2.jpg

alienware3.jpg

alienware4.jpg

alienware5.jpg

alienware6.jpg

[ Διαβάστε περισσότερα εδώ...]

Link to comment
Share on other sites

Ηθελα να ηξερα ποιος μααακας θα παει να δωσει τοσα λεφτα σε ενα Alienware..Αμα τα χτισεις μονος σου ολα αυτα κομματι-κομματι παραπανω απο 4k δεν νομιζω να φτασουν!!!:hysterical:

Link to comment
Share on other sites

Ναι βρε hardcore, αλλά το έχουμε πεί και θα το ξαναπούμε άλλη μία φορά...

Πέρα απο τα υλικά πληρώνεις επιπλέον την μάρκα, το κουτί που δεν πρόκειται να βρέις όμοιο του πουθενά,το support που θα έχεις άμα πάθει κάτι και πολλά άλλα...

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάθε τέτοιο θέμα όλοι τρέχουν να κράξουν την AlienWare και κάθε alienware.

Μην νομίζεις...δεν έχει ο καθένας την ίδια τρέλα και τεχνογνωσία να πάει να τρέξει να μάθει γύρω απο τον κόσμο των υπολογιστών τι συμβαίνει , να στήσει υδροψύξεις κτλ κτλ...

Παρομοίασε το με τα αυτοκίνητα..άλλος τρέχει και πάει και πέρνει ένα Golf GT και πάει και του αλλάζει τα πάντα. και άλλος τα σκάει για το W12 :P(παράδειγμα είναι)

Link to comment
Share on other sites

Συνονοματε bill σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο δεν στο κρυβω..Τα συστηματα της Dell που τουλαχιστον συνεργαζονται με την εταιρεια που εργαζεται ο πατερας, μου εχουνε ΑΡΙΣΤΗ τεχνικη υποστηριξη 24/7 και μεσα σε το πολυ 2 ωρες, ερχεται τεχνικος και σου αντικαθιστουν τον προβληματικο μηχανημα με ενα ιδιο μεχρι να επιδιορθωθει το δικο σου..Τα ιδια περιπου γινονται στην Αμερικη με τα Alienware που εκει τα αγοραζουν συνηθως οι εκαστοτε gamers..Η μονη διαφωνια που εχω ειναι η εξωφρενικες του τιμες, κατα τα αλλα αν ηταν ποιο λογικες θα ηταν απιστευτη αγορα δεν το συζητω καν!!!!:shades:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now