Recommended Posts

[news_img=GTX 580 COOLER]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/news_img]Η Geforce GTX 580 της Nvidia ακούγετε πως θα είναι πιο δροσερή και πιο ήσυχη από την GTX 480, σύμφωνα με το πρωτότυπο Fermi. Από ότι ξέρουμε η νέα κάρτα θα έχει παρόμοιο TDP με την GTX 480 αλλά η ψύκτρα της είναι επανασχεδιασμένη και λειτουργεί αποτελεσματικότερα από την προηγούμενη. Μην παρασύρεστε όμως αφού η κάρτα θα είναι αρκετά καυτή με TDP λίγο κάτω από 250W.Πρέπει να είναι ζεστή, αλλά τουλάχιστον θα έχει στιβαρή και ταυτόχρονα φανταχτερή εμφάνιση.

Όλο και κάποιος όμως θα κατασκευάσει ένα water-block για αυτή την κάρτα αφού αξίζει η ψύξη της με νερό για όποιον θέλει να κερδίζει κάτι σε επιδόσεις κάνοντας της overclocking. Φυσικά η υδρόψυξη για αυτή την κάρτα θα έρθει σε μία τσουχτερή τιμή αφού η ζήτηση των ψυκτρών για κάρτες των 500? είναι μικρή.

Πολλοί άνθρωποι διαφωνούν με την ονομασία της GTX 580 και πιστεύουν πως θα έπρεπε να ονομαστεί GTX 490 ή κάπως έτσι αλλά όπως ξέρουμε η Nvidia ανεβάζει τα νούμερα κάθε χρόνο ακόμα και αν απλά μετονομάζει τα προϊόντα της. Παράδειγμα αποτελεί η Geforce 200 που μετονομάστηκε σε Geforce 300 χωρίς καμία ουσιαστική διαφορά. Η σειρά Geforce 400 όμως κέρδισε επάξια το όνομά της. Οι κάρτες της σειράς 500 είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω ένα πραγματικό θαύμα ειδικά με τα μέρη της GTX 560 που θα μπορέσουν να επιφέρουν μεγάλες αποδώσεις με λιγότερα από 200?.

Αυτή την στιγμή τα μεγάλα ονόματα έχουν αρχίσει να δοκιμάζουν τις κάρτες και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από τις 9 Νοεμβρίου, δηλαδή μετά την επίσημη ημερομηνία διάθεσης των καρτών στην αγορά.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Το πα και γω το 580 δεν με αρέσει, καλύτερα 490, αυτό το fermi έχει αλλάξει 3ης γενεές 3ΧΧ,4ΧΧ και τώρα 5ΧΧ?? Αυτός ο κινεζομούρης που έχουνε βάλει για μανατζερ δεν ξέρει τι του γίνεται μου φαίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now