George_o/c

MSI GeForce GTX 580 Collector's Edition: 3DMark 11 inside!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI GeForce GTX 580 Collector's Edition: 3DMark 11 inside!]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]Δυστυχώς η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου 3DMark 11 παραμένει προς το παρόν επτασφράγιστο μυστικό, τουλάχιστον όμως η MSI υποσχέθηκε να συμπεριλάβει το εν λόγω μετροπρόγραμμα στο bundle των limited edition GTX 580 της. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το collector's edition packaging προέρχεται από την διάσημη Deep Sea σκηνή του benchmark. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε το παραμικρό σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των καρτών, την τιμολογιακή πολιτική ή τις συχνότητες λειτουργίας, η προσφορά πάντως ακούγεται αρκετά δελεαστική. Βλέποντας τα παραπάνω η EVGA δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει οσονούπω GTX 580 μαζί με δωρεάν 3DMark 11 Advanced Edition keys. Λέτε να ακολουθήσουν και άλλοι NVIDIA partners;

[img_ALT=MSI GeForce GTX 580 Collector's Edition: 3DMark 11 inside!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614cddc28edb8d7.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Πλάκα έκανα στο παραπάνω post. Η MSI σκοπεύει να συμπεριλάβει το 3DMark 11 και στο bundle άλλων διάσημων καρτών γραφικών, οι οποίες δεν θα είναι αναγκαστικά NVIDIA, αλλά AMD Radeon ;)

Link to comment
Share on other sites

Αμέσως!!!!

EVGA | Articles | Free 3DMark 11 with your GTX 580!

Λέει q4 2010 δηλάδή τώρα νοέμβρριο δεκέμβριο....Πιθανόν δεκέμβριο! Γι'αυτό έβαλα δεκέμβριο...

Αυτό το ξέραμε ήδη' date=' ότι δηλαδή θα έρθει πριν το τέλος του 2010 ---> [url']http://www.hwbox.gr/news/10103-3dmark-11-mes-sto-2010-neo-directx-11-benchmark-tis-futuremark.html[/url] :) Απλά είπες Δεκέμβρη έτσι σίγουρα με BOLD κιόλας και παραξενεύτηκα, για αυτό ρώτησα για link.

@Peppito: Bill είναι σίγουρο αυτό; Δηλαδή πάμε για 2011; :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now