Sign in to follow this  
John-X

GTX 480+AFTERBURNER VOLT MOD

Recommended Posts

ΟΟΟΟΟ και παλι thanks:whoohoo:

παω να τους πιω το αιμα τωρα

αμα βρω τιποτα κουλο θα επανερθω

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsaaaaan help meeeeee!παει η μια η καρτα μου:(.δεν πειραξα ουτε bios ουτε τπτ.εδωσα μεχρι 1.18v κανω μερικα τεστ,ηταν unstable.ξαφνικα παγωσε η οθονη.κανω restart τα βαζω ολα στοκ,κανω τεστ ξαναπαγωνει.βγαζω το Afterburner κανω καθαρισμο βαζω smart doctor παω να ρυθμισω ανεμηστηρα

ξαναπαγωνει.βγαζω την μια την καρτα και δουλευει κομπλε.η αλλη που ηταν πρωτη στο sli τιποτα μολις πας για 3d εφαρμογη παγωνει τοσο μεχρι που κανει restart μονο του.Τι να φταιει:(?τα εφτησε λες?λες να πειραχτηκε το bios της απο το γ@μοafterburner:rant:?η παει πεθανε?

Share this post


Link to post
Share on other sites
... δεν νομίζω να πέθανε τόσο εύκολα!

έιχες τέρμα το fan? τι temps εβλεπες με 1.18v ?

To fan ειναι τερμα ναι.στα τεστ μεχρι 71 πηγε.Υπαρχει περιπτωση να στανιαρει αν φλασαρω το bios απο την δευτερη?εχει και εγκυηση ομως αμα ειναι μην τη χασω τσαμπα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κανε μια ενα flashαρισμα να δουμε τι θα γινει - αν ακομα ειναι νεκρη, τοτε παμε για ανοιγμα και τσεκαρισμα παστας, μπας και εγινε καμια μλκια και ξεραθηκε/δεν εχει μπει καλα και δεν αναβει η καρτα απο θερμοκρασιες!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εννοειται οτι χανεις ρει - εδω με το Afterburner και γενικα το O/C χανεις εγγυηση κανονικα!

Μη βλεπεις οτι κανεναν δεν νοιαζει - δεν μπορουν να το ελεγξουν, γι' αυτο δεν μας ενδιαφερει ;)

Το ζητημα ειναι οτι αν σου δουλεψει με το αλλο BIOS, βρισκεις μετα το σωστο BIOS για την καρτα - το περνας μεσα και εισαι κυριος ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η καρτα αναβει JC κανονικα μονο οταν ανοιγεις 3d εφαρμογη παγωνει.τωρα βλεπω οτι εχει ιδιο bios part number με την δευτερη μου οποτε θα ειναι κομπλε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

flashερνω το bios και μου βγαζει μηνυμα στο τελος

EEPROM arase failed

system write protection enabled unable to write EEPROM

και τωρα εμεινα εκει δεν εκανα restart.

εχει κανει ηδη clear to image ομως.Τι κανω?

Share this post


Link to post
Share on other sites
flashερνω το bios και μου βγαζει μηνυμα στο τελος

EEPROM arase failed

system write protection enabled unable to write EEPROM

και τωρα εμεινα εκει δεν εκανα restart.

εχει κανει ηδη clear to image ομως.Τι κανω?

Απο ότι καταλαβαίνω προσπαθείς να flashάρεις μέσω windows?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ναι κανονικα jc και μου πεταει αθτο το μνμ.αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι

κανει clear to image πρωτα και μετα πεταει το μνμ που σημαινει η καρτα ειναι χωρις bios τωρα

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this