George_o/c

3.9TB HDD platters από την Hitachi - 24TB 3.5" HDDs on the corner!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=3.9TB HDD platters από την Hitachi - 24TB 3.5" HDDs on the corner!]http://reviews.hwbox.gr/news/hitachi.jpg[/NEWS_IMG]Η Hitachi, σε συνεργασία με το Japan's New Energy & Industrial Technology Development Organization και ερευνητές από το Tokyo Institue of Technology, ανέπτυξε μια νέα τεχνολογία που επιτρέπει την δημιουργία HDD platters με χωρητικότητα 3.9TB ανά τετραγωνική ίντσα. Το υψηλής πυκνότητας media built χρησιμοποιεί την τεχνολογία nano plattering και θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά τόσο σε 3.5" όσο και σε 2.5" σκληρούς δίσκους. Η χωρητικότητα των προηγουμένων μπορεί με την τεχνολογία αυτή να φτάσει σε εξωπραγματικά νούμερα: 24TB για τους 3.5" και 8TB για τους 2.5" HDDs.

Θα σας έχουμε επιπλέον πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα μετά την διεξαγωγή του Materials Research Society 2010 Fall Meeting and Exhibition στη Βοστώνη.

Link to comment
Share on other sites

μήπως λες για το HVD - holographic versatile disk ;

αν λες για αυτό, είχα ακούσει νέα το 2003-4 που ήμουν 2α-3η λυκείου και μετά κόλαφος.

επίσης πρόπερσι βγήκε ένας και είπε κάτι για pure silicon και κάποια peta(μενα) Bytes σε κάθε σκληρό, αλλά που είναι αυτός τώρα;

εν τέλει πολλά ακούγονται (UEFI), πολλά αναπτύσσονται θεωρητικά (Intel Could Make a Thousand-Core Microprocessor - X-bit labs), πολλά δεν βγαίνουν από τα εργαστήρια(π.χ. 1st asynchronous CPU made by Manolis Katevenis @ forth ics)

αλλά.......

..... αλλά ποτέ δεν πρόκειται να αφήσουν οι εταιρίες να γίνει τόσο μεγάλο άλμα στα consumer products γιατί απλά δεν τους συμφέρει, μαζί με το πλωτό γήπεδο στο κατάρ το 2022 ίσως δούμε τα 24άρια δισκάκια

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now