Boton

Noctua Press-Info: Δωρεάν προσφορά mounting kit και επιβεβαίωση συμβατότητας LGA1155.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Noctua Press-Info: Δωρεάν προσφορά mounting kit και επιβεβαίωση συμβατότητας LGA1155.]http://reviews.hwbox.gr/news/noctua.jpg[/NEWS_IMG] Στις 30 Νοεμβρίου 2010, η Noctua ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι των παλαιότερων συστημάτων ψύξης επεξεργαστών που επιθυμούν να αναβαθμίσουν στο επερχόμενο LGA1155 θα είναι σε θέση να λάβουν δωρεάν τα κατάλληλα NM-I3™ SecuFirm2 mounting kit. Πρόσφατα μοντέλα όπως το NH-C14, NH-D14 ή NH-U12P SE2 περιλαμβάνουν ήδη το NM-I3 κιτ τοποθέτησης και είναι πλήρως συμβατά με LGA1155.

"Είμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες μας και έχουμε στείλει πολλά χιλιάδες NM-I3 κιτ τοποθέτησης δωρεάν στους χρήστες που ήθελαν να αναβαθμίσουν σε LGA1156", λέει ο Mag. Roland Mossig, Διευθύνων Σύμβουλος της Noctua. "Με τους επεξεργαστές Sandy Bridge προ των πυλών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα επεκτείνουμε αυτή η προσφορά και για τους χρήστες LGA1155. Ο καθένας που κατέχει μια παλαιότερη ψήκτρα Noctua η οποία δεν υποστηρίζει το LGA 115x θα να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε αναβάθμιση στο νέο socket δωρεάν!"

[img_ALT=Noctua Press-Info: Δωρεάν προσφορά mounting kit και επιβεβαίωση συμβατότητας LGA1155.]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11004cf77081543e8.jpg[/img_ALT]

Λόγω της απόστασης των οπών στήριξης, που είναι η ίδια στο LGA1155 και στο LGA1156, το Noctua NM-I3™ SecuFirm2 κιτ τοποθέτησης για LGA1156 υποστηρίζει επίσης την επερχόμενη πλατφόρμα "Sandy Bridge". Οι ακόλουθες ψύκτες Noctua περιλαμβάνουν ήδη τo NM-I3™ SecuFirm2 σύστημα τοποθέτησης για LGA1156 και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μητρικές κάρτες LGA1155 χωρίς οποιεσδήποτε αναβαθμίσεις ή τροποποιήσεις: NH-C14, NH-D14, NH-C12P SE14, NH-U12P SE2, NH- U9B SE2.

[img_ALT=Noctua Press-Info: Δωρεάν προσφορά mounting kit και επιβεβαίωση συμβατότητας LGA1155.]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11004cf7708168413.jpg[/img_ALT]

Οι χρήστες των παλαιότερων μοντέλων Noctua που δεν περιλαμβάνουν το SecuFirm2™ κιτ τοποθέτησης για LGA1156/1155 μπορούν να αποκτήσουν το πακέτο NM-I3 δωρεάν στην ιστοσελίδα της Noctua, προκειμένου να καταστούν οι ψύχτρες τους συμβατές με το νέο socket. Είναι υποχρεωτικά, μια απόδειξη αγοράς (φωτογραφία, σάρωση ή screenshot του τιμολογίου) της ψύχτρας και είτε της μητρικής με το socket 1155 είτε του επεξεργαστή 1155. Το NM-I3 κιτ είναι συμβατό με όλες τις Noctua ψύκτρες που κυκλοφορούν από το 2005 και είναι επίσης διαθέσιμο στα καταστήματα έναντι μικρού αντιτίμου.

[img_ALT=Noctua Press-Info: Δωρεάν προσφορά mounting kit και επιβεβαίωση συμβατότητας LGA1155.]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11004cf770817bc94.jpg[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

και η μόνη εταιρία που στελνεις ενα email να ρωτήσεις κάτι και σου απαντάνε άμεσα

όχι σαν κάποιες (ας μην λέμε ονόματα) που ή δεν απαντούν ή απαντούν μια βδομάδα μετά

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα

έχω αγοράσει το παλαιότερο socket 775 το περασμένο καλοκαίρι από Πλαίσιο υπάρχει και η απόδειξη αγοράς του τώρα πέρασα σε 1155 γνωρίζετε που πρέπει να απευθυνθώ δηλαδή στο πλαίσιο ή σε κάποιον από τους επίσημους αντιπροσώπους που λέει το link για την Ελλάδα;P..

Link to comment
Share on other sites

thanks θα το δω από Δευτέρα από το Πλαίσιο που την αγόρασα μέσω τηλεφώνου και μετά με email όπως λές και θα ενημερώσω να γνωρίζουμε τι παίζει ακριβώς

Link to comment
Share on other sites

Στείλε e-mail κατευθείαν - θα σου ζητήσουν στοιχεία και ένα scan με την απόδειξη και σε 5-6 μέρες θα είναι στην πόρτα σου από Αυστρία. Χωρίς καμία χρέωση.

Η εταιρία σε after-sale τα σπάει - been there ;)

Link to comment
Share on other sites

σήμερα το πρωί ήρθε σπίτι με το ταχυδρομείο

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας

Υ.Γ. έτσι κάποιες εταιρείες ξεφεύγουν από το σορό

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now