Duder

Intel Bloomfield Motherboard

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f960f85.jpg[/wrapleft]Όλοι γνωρίζουμε πως η Intel θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους νέους επεξεργαστές βασισμένους σε νέα μικροαρχιτεκτονική (Nehalem). Αυτό περί του οποίου δε γνωρίζαμε πολλά είναι για τις μητρικές που θα φιλοξενήσουν τα νέα αυτά δημιουργήματα.

Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες πληροφορίες και εικόνες για τις νέες αυτές μητρικές πλακέτες. Η μητρική που βλέπετε παρακάτω είναι early reference sample με την ονομασία Bloomfield και θα κυκλοφορήσει το Q4 2008 ταυτόχρονα με τα Nehalem server parts και θα είναι triple-channel DDR3 high-end workstation/gaming platform! Διαθέτει ένα μονό 1366-pin CPU socket, τέσσερα DDR3-1333 slots εκ των οποίων τα τρία έχουν μπλε χρώμα που σηματοδοτεί πως πρόκειται για triple-channel support, καθώς και δύο PCI-Express 2.0 x16 slots (μάλλον Crossfire capable).

Η μόνη ψύκτρα που υπάρχει στη μητρική είναι αυτή για το ICH10 southbridge ενώ το Tylersburg NB είναι γυμνό. Επίσης από τη μητρική απουσιάζουν οι IDE ή floppy connectors παρά μόνο 6 SATA 3.0 Gbps ports (είπαμε πως είναι ακόμα σε πρώιμη φάση η μητρική...).

bloomfield1bh4.jpg

bloomfield2qv0.jpg

[ Διαβάστε περισσότερα εδώ...]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now