Gigabyte GeForce GTX 650 2GB OC Edition: Η υλοποίηση της Gigabyte στο μικροσκόπιο!

Η επίσημη ανακοίνωση της νέας Nvidia GeForce GTX 650 πλησιάζει και η Gigabyte δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον χορό των εξελίξεων, ετοιμάζοντας μια υπερχρονισμένη εκδοχή με την ονομασία Gigabyte GeForce GTX 650 2GB OC Edition. Η νέα κάρτα ως γνωστό θα ενσωματώνει τον πυρήνα Kepler GK107 με λιθογραφία 28nm όπου ενσωματώνει 384 CUDA cores και 16ROPs. Όπως είναι φυσικό θα έρθει με non-reference clocks και με custom σύστημα ψύξης. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε ένα dual slot cooler, το οποίο απαρτίζεται από έναν 100mm ανεμιστήρα και ένα πυκνό σύμπλεγμα από αλουμινένια πτερύγια για την καλύτερη απαγωγή της θερμότητας. Η επίσημη ανακοίνωση της νέας Nvidia GeForce GTX 650 πλησιάζει και η Gigabyte δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον χορό των εξελίξεων, ετοιμάζοντας μια υπερχρονισμένη εκδοχή με την ονομασία Gigabyte GeForce GTX 650 2GB OC Edition. Η νέα κάρτα ως γνωστό θα ενσωματώνει τον πυρήνα Kepler GK107 με λιθογραφία 28nm όπου ενσωματώνει 384 CUDA cores και 16ROPs. Όπως είναι φυσικό θα έρθει με non-reference clocks και με custom σύστημα ψύξης. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε ένα dual slot cooler, το οποίο απαρτίζεται από έναν 100mm ανεμιστήρα και ένα πυκνό σύμπλεγμα από αλουμινένια πτερύγια για την καλύτερη απαγωγή της θερμότητας.

Όσο αφορά τα χαρακτηριστικά της Gigabyte GTX 650 θα διαθέτει συχνότητα για την GPU στα 1110MHz με την μνήμη στα 1502MHz (6008MHz effective), με μέγεθος 2GB GDDR5 και με memory interface 128bit. Στο πίσω μέρος της κάρτας διακρίνονται ένα Gold Plated HDMI, 2 x DVI και ένα VGA port ενώ η τροφοδοσία πραγματοποιείται μέσω ενός 6pin PCIe power connector. Από την στιγμή που μιλάμε για μια mid-end κάρτα γραφικών δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίζει τεχνολογίες όπως Adaptive V-Sync, PhysX, PCI Express 3.0, DirectX 11, SLI™, Single-Card 3D Vision Surround και την NVIDIA FXAA / TXAA.

H Gigabyte GTX 650 2GB OC αναμένεται με προτεινόμενη τιμή λίγο πάνω από τα 170$ από την στιγμή που τα μοντέλα που ακολουθούν τις εργοστασιακές προδιαγραφές της NVIDIA θα ξεκινούν από τα 149$.


Gigabyte GeForce GTX 650 2GB OC Edition: Η υλοποίηση της Gigabyte στο μικροσκόπιο!

Gigabyte GeForce GTX 650 2GB OC Edition: Η υλοποίηση της Gigabyte στο μικροσκόπιο! Gigabyte GeForce GTX 650 2GB OC Edition: Η υλοποίηση της Gigabyte στο μικροσκόπιο! Gigabyte GeForce GTX 650 2GB OC Edition: Η υλοποίηση της Gigabyte στο μικροσκόπιο! Gigabyte GeForce GTX 650 2GB OC Edition: Η υλοποίηση της Gigabyte στο μικροσκόπιο! Gigabyte GeForce GTX 650 2GB OC Edition: Η υλοποίηση της Gigabyte στο μικροσκόπιο! Gigabyte GeForce GTX 650 2GB OC Edition: Η υλοποίηση της Gigabyte στο μικροσκόπιο!






Διαβάστε περισσότερα εδώ και εδώ...