Cooler Master & Make It Yours Portal

Για όλους τους Makers – VR developers, προγραμματιστές, modders, gamers, μουσικούς, και άλλους Για όλους τους Makers – VR developers, προγραμματιστές, modders, gamers, μουσικούς, και άλλους

Η Cooler Master ξεκινάει ένα νέο portal και απευθύνετε σε όλους τους Makers που το PC είναι το δημιουργικό τους μέσο. Η νέα πλατφόρμα προσφέρει ένα πρωτόγνωρο επίπεδο διαδραστικότητας καθώς και ευκαιρίες συνεργασίας των industrial designers, tech developers, media technicians, καλλιτεχνών, μουσικών, modders, game developers, κ.α. με την Cooler Master.

“Δημιουργούμε έναν χώρο που επιτρέπει σε όλους να μάθουν, να συνεργαστούν και ίσως να αναπτύξουν επιχειρηματικά την δραστηριότητά τους” λέει η Global Community Manager, Michelle Wu. “Οι εξαιρετικά επιτυχημένοι case mod διαγωνισμοί μας έχουν ήδη αναδείξει πολλούς ταλαντούχους δημιουργούς και τους έχουν φέρει σε επαφή μεταξύ τους. Σήμερα διευρύνουμε αυτόν τον κύκλο συνδέοντας όλους τους Makers της κοινότητας. Αναφερόμαστε σε καθημερινούς ανθρώπους με πάθος και αφοσίωση για τις δημιουργίες τους. Θέλουμε να μοιραστούμε τα όνειρα τους και τις δημιουργίες τους με τον κόσμο.”

Γίνε μέρος της κοινότητας και μοιράσου το πάθος σου, δυνάμωσέ το και κανʼ το δικό σου. Για να μάθεις περισσότερα, έλα στο: MakerPort ? Make It Yours.


Cooler Master & Make It Yours Portal




Cooler Master Press Release