Featured Build: Cougar Conquer by HRC

Ένα ακόμα ιδιαίτερο και λευκό build μας έρχεται από το High Resolution Computers Shop και βασίζεται στο Conquer case της Cougar.

Η εμφάνιση είναι σίγουρα μη συμβατική αφού το case της Cougar έχει πολύ διαφορετικές γραμμές από ένα τυπικό κουτί και αυτό δημιουργεί νέους δρόμους στη παρουσίασή ενός custom setup όπως αυτού. Το βασικό χρώμα του είναι το λευκό εξου και το 'White Gang' στο ψευδώνυμο του πλήρους τίτλου του. Στο εσωτερικό βρίσκουμε έναν Core i9 9900K μαζί με μια ASUS Maximus XI Formula από την ASUS και μια Hall Of Fame κάρτα γραφικών δια χειρός GALAX, στην 10th Anniversary εκδοχή της με το ιδιαίτερο γραφικό ενσωατωμένο στον μεσαίο ανεμιστήρα της κάρτας.

Η custom υδρόψυξη στο εσωτερικό κατασκευάζεται με κομμάτια της EK Water Blocks ενώ το υπόλοιπο hardware στο εσωτερικό πλαισιώνεται από τροφοδοτικό της Corsair, μαζί με δύο 970 EVO της Samsung σε RAID καθώς και 4x16GB μνήμης που τρέχουν από τις Vengeance RGB και πάλι της Corsair.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

build, case mod, ek water blocks, GALAX, cougar, watercooling, pc modding, High Resolution Computers Shop , conquer, RTX 2080 Ti

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...