Η εξωτερική GPU της exklim μετατρέπει κάθε PC σε Gaming rig

Η Καναδική εταιρία αναφέρεται γενικά στην αγορά των PCs λέγοντας πως η συσκευή μπορεί να αυξήσει τις επιδόσεις τόσο ενός laptop όσο και ενός desktop.

Το eX Core της exklim δε προορίζεται μόνο για gamers, αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί και από όσους κάνουν cryptocurrency mining, μιας και η συμπεριλαμβανόμενη GPU είναι κάτι παραπάνω από ικανή για αυτή τη διαδικασία. Το προϊόν βρίσκεται στο Kickstarter και έχει ήδη ξεπεράσει κατά 30% τον αρχικό στόχο των $63.000. Σύμφωνα με την εταιρία, η GPU είναι μια GTX 1050 που τρέχει στα 1680MHz σε συνδυασμό με GDDR5 μνήμη 4GB που θα αναλάβει να σηκώσει πολλά games στην ανάλυση των 1080p.

Το καλαίσθητο enclosure της συσκευής διαθέτει έναν blower ανεμιστήρα στην άκρη του, στο σημείο όπου βρίσκεται ο πυρήνας της GTX 1050. Όσον αφορά την κάρτα, είναι τύπου MM 3.1 και η exklim πέρασε αρκετό καιρό επανασχεδιάζοντας το PCB περιορίζοντας τις διαστάσεις για να χωρέσει όμορφα στο enclosure της. Το eX Core συνοδεύεται και από ένα τροφοδοτικό 90W USB-C και διαθέτει δύο USB Type C εξόδους, μια για σύνδεση στο laptop και άλλη μια για high speed 4K monitors.

Το μόνο μειονέκτημα είναι η τιμή του, αφού με $499 καναδικά δολάρια που είναι κάτι λιγότερο από 350€.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

nvidia, laptop,, gpu, mxm, dgpu, gpu 1050, external gpu, eX Core , exklim , canada

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...