WattMan θα ονομάζεται το νέο Overclocking app της AMD

Το AMD Overdrive περνά όπως φαίνεται στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μιας και η AMD θα εισάγει σε λίγες ημέρες το WattMan το οποίο θα αποτελεί μέρος της εφαρμογής Radeon Settings. Το AMD Overdrive περνά όπως φαίνεται στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μιας και η AMD θα εισάγει σε λίγες ημέρες το WattMan το οποίο θα αποτελεί μέρος της εφαρμογής Radeon Settings.

Μέσω του WattMan οι κάτοχοι Radeon GPU θα μπορούν να υπερχρονίσουν με ευκολία τη κάρτα γραφικών τους ενώ σε όσες είναι απόλυτα συμβατές με μερικές επιπλέον χαρακτηριστικά όπως οι RX 480 που κυκλοφορούν στις 29 του μήνα.

Στα slides που διέρρευσαν αναφέρονται και μερικές τεχνολογίες του μέλλοντος οι οποίες θα ενσωματώνονται στις νέες GPUs, όπως υψηλή αποδοτικότητα του συστήματος ψύξης, η μέγιστη ησυχία κατά το gaming, το Premium HDR για βελτιωμένο contrast σε παιχνίδια και άλλες συμβατές εφαρμογές. Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικά screenshots από το πρόγραμμα WattMan τις οποίες θα κοιτάξουμε έως ότου μάθουμε περισσότερα με τη κυκλοφορία της στις 29 Ιουνίου.


WattMan θα ονομάζεται το νέο Overclocking app της AMD
WtMan θα ονομάζεται το νέο Overclocking app της AMD
WattMan θα ονομάζεται το νέο Overclocking app της AMD