Featured Build: AORUS-KS by Bit-tech

Οι φίλοι μας στο Bit-tech δημιούργησαν ένα ακόμα υδρόψυκτο σύστημα το οποίο στεγάζεται σε ένα μεγάλο κουτί της Cooler Master με hardware της GIGABYTE.

Η υδρόψυξη στο εσωτερικό αποτελείται από κομμάτια της Corsair και το hardware του AORUS brand της GIGABYTE βρίσκεται σε βολική θέση για να το παρατηρήσουμε απευθείας. Οι ειδικοί στο modding του Bit-tech τοποθέτησαν στο C700M της Cooler Master ανεμιστήρες με λευκό χρώμα στη περίμετρο του ενώ το ψυκτικό υγρό που επιλέχθηκε είναι πορτοκαλί δένοντας περισσότερο με το brand της GIGABYTE. Τροποποιήσεις στο κουτί της Cooler Master έγιναν αρκετές και μια από αυτές είναι το σκαλιστό λογότυπο της AORUS στο κάτω κάλυμμα που με τη σειρά του κρύβει και αρκετό από τον όγκο των καλωδίων του τροφοδοτικού.

Στο συνοδευτικό βίντεο μάλιστα παρουσιάζονται πολλές πληροφορίες για τη δημιουργία πολλών parts του συστήματος μεταξύ των οποίων custom ακρυλικά panel μέχρι και ολόκληρος ο εσωτερικός σκελετός του κουτιού στον οποίο βιδώθηκαν οι ανεμιστήρες που βλέπουμε στις εικόνες.

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, case mod, corsair, cooler master, custom, aorus, pc modding, custom watercooling, COSMOS C700M , Bit-Tech , C700M

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...