NVIDIA GeForce SUPER GPUs με Intel Comet Lake στα πρώτα Notebooks

Διαρροή αναφέρεται στα επερχόμενα gaming notebooks της αγοράς που θα φέρουν Intel επεξεργαστές και τις νέες SUPER GPUs της NVIDIA.

 

Εδώ και μερικές εβδομάδες ακούμε πολλά για τη νέα πλατφόρμα της Intel, Comet Lake ενώ ελαφρώς λιγότερα γνωρίζουμε για την SUPER οικογένεια καρτών γραφικών που θα μπει στα νέα gaming notebooks της αγοράς. Πλέον μέσω ενός αρκετά πρόσφατου leak μαθαίνουμε πως ο συνδυασμός των Comet Lake επεξεργαστών και των νέων καρτών γραφικών της NVIDIA θα έρθει με τη μορφή νέων φορητών gaming συστημάτων μέσα στον Απρίλιο, πιθανόν τον ίδιο μήνα που θα δούμε τη γενιά να κυκλοφορεί και στη desktop αγορά.

Η οικογένεια των Comet Lake θα φέρει το διακριτικό '10' μπροστά από την ονομασία της υποδηλώνοντας πως είναι η 10η γενιά Core φέρνοντας στα notebooks χρονισμούς μέχρι και 5.3GHz σε συγκεκριμένα σενάρια χρήσης, όπως και οκτώ πυρήνες για πρώτη φορά σε gaming προϊόν της κατηγορίας. Την ίδια στιγμή οι SUPER κάρτες γραφικών από την NVIDIA θα φέρουν κάποια από τα χαρακτηριστικά της desktop αγορά ενώ θα κυκλοφορήσουν στις γνωστές δύο εκδόσεις, Max-Q και Standard που διαφοροποιούνται στο TDP (Watt) κάνοντάς τες έτσι ιδανικές για συγκεκριμένα μοντέλα, όπως για παράδειγμα με λεπτό προφίλ.

Η ημερομηνία που διέρρευσε από Κινέζικο site αναφέρει τη Πέμπτη 2 Απριλίου ως αυτή που θα δούμε την εκκίνηση της διάθεσης των μοντέλων στην αγορά, οπότε τότε ίσως μάθουμε και περισσότερα για τα μοντέλα. Μέχρι τότε έχουμε τη πιθανή λίστα των μοντέλων όπως μας την έδωσε η πηγή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, intel, notebooks , 2020, comet lake, gaming notebooks, 5.3GHz, SUPER GPUs , 10η γενιά Core

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...