H BIOSTAR γιορτάζει τα 30 χρόνια της και λανσάρει νέο Website

Η κατασκευάστρια μητρικών, καρτών γραφικών και συστημάτων IPC BIOSTAR γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας της. Η κατασκευάστρια μητρικών, καρτών γραφικών και συστημάτων IPC BIOSTAR γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας της.

Μαζί με τη γιορτή των 30 χρόνων, η BIOSTAR λανσάρει ένα νέο μοντέρνο website το οποίο παρέχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες ενώ είναι εύκολο στη χρήση από κάθε συσκευή. Κάθε προϊόν έχει τη δική του αποκλειστική overview σελίδα και σε αυτήν παρουσιάζονται τα κυριότερα χαρακτηριστικά της εκάστοτε μητρικής, ή κάρτας γραφικών. Μάλιστα, πολλά από τα προϊόντα φιλοξενούν και βίντεο σχετικά με κάποια τεχνολογία που έχει αναπτύξει η εταιρία.

Η BIOSTAR προχωρά και ένα βήμα παραπέρα, τοποθετώντας στο site και ένα module για σύγκριση των προϊόντων της έτσι ώστε οι αγοραστές να έχουν πλήρη ενημέρωση των χαρακτηριστικών της. Επιπρόσθετα, παρουσιάζει τα κοντινότερα καταστήματα που προμηθεύονται BIOSTAR hardware έτσι ώστε οι καταναλωτές να ξέρουν άμεσα από που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Το νέο website μπορείτε να το δείτε από το παρακάτω link:





BIOSTAR Press Release