H ρομποτική σκούπα της Electrolux χαρτογραφεί τον χώρο σας!

Το πάλαι ποτέ παραδοσιακό καθάρισμα του σπιτιού ενδέχεται να δώσει σύντομα τη θέση του σε λύσεις όπως αυτή της Electrolux.

Η εταιρία, γνωστή για τις λευκές συσκευές της λανσάρει μια νέα ρομποτική σκούπα στην αγορά. Η Pure i9 όπως ονομάζεται διαθέτει μερικά αξιόλογα χαρακτηριστικά που σύμφωνα με την εταιρία θα τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό, ιδίως στην αγορά της Αμερικής, όπου αντίστοιχα έξυπνα προϊόντα έχουν μεγάλη κατανάλωση.

Η σκούπα έχει τριγωνική σχεδίαση για να μπορεί να φτάσει και στις γωνίες πιο εύκολα ενώ σε αντίθεση με άλλες, περιλαμβάνει και ένα έξτρα βουρτσάκι το οποίο καθαρίζει τα απομεινάρια από τις γωνίες. Το μεγάλο feature της είναι η δυνατότητα που έχει να σκανάρει και να χαρτογραφεί τα δωμάτια που λειτουργεί κάνοντάς την πιο αποδοτική. Επιπλέον μπορεί να ξεπεράσει εμπόδια που έχουν μικρό ύψος έως 2.5 εκατοστά όπως για παράδειγμα ένα χαλί ή κάποιο διαχωριστικό στο πάτωμα ενός χώρου ενώ μπορεί να καταλάβει εάν κάποιο εμπόδιο είναι εύθραυστο, όπως κάποιο stand.

Ακόμη, μέσω του συνοδευτικού app της ο χρήστης ελέγχει το status της όπως τα επίπεδα της μπαταρίας για όσο δε βρίσκεται στο σπίτι. Το κόστος που καλείται να πληρώσει κάποιος όμως για μια τέτοια καινοτομία στον χώρο του είναι αρκετό, αφού η συγκεκριμένη κυκλοφορεί προς $899 USD με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται από τον Απρίλιο στην περιοχή των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο.

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...