Basemark και Crytek Ανακοίνωσαν το VRScore benchmark

Η κοινοπραξία των Crytek και Basemark ανακοίνωσαν ένα εργαλείο που μπορεί να μετρήσει τις επιδόσεις του υπολογιστή σε περιβάλλον Εικονικής Πραγματικότητας με τη χρήση head mounted displays. Η κοινοπραξία των Crytek και Basemark ανακοίνωσαν ένα εργαλείο που μπορεί να μετρήσει τις επιδόσεις του υπολογιστή σε περιβάλλον Εικονικής Πραγματικότητας με τη χρήση head mounted displays.

Μέχρι στιγμής, το εργαλείο είναι συμβατό με τα Oculus Rift, HTC Vive καθώς και το Open Source Virtual Reality headset (OSVR) και εξετάζει κάθε τομέα της εικονικής πραγματικότητας. Συγκεκριμένα, όταν αναφερόμαστε στον όρο VR, συμπεριλαμβάνουμε και βίντεο 360 μοιρών, καθώς και το spartial audio που διευρύνει τον ήχο κάνοντάς τον να έρχεται από πολλές κατευθύνσεις. Υποστηρίζει τα DirectX 11 και DirectX 12 APIs ενώ μπορεί να τρέξει και χωρίς τα παραπάνω headsets συνδεδεμένα στο σύστημα των δοκιμών.

Η δωρεάν έκδοση θα έχει ορισμένους περιορισμούς και θα γίνει διαθέσιμη τον Ιούνιο ενώ οι συνεργάτες της Basemark μπορούν να το προμηθευτούν από το επίσημο early access πρόγραμμα στο site της.



Basemark και Crytek Ανακοίνωσαν το  VRScore benchmark