Άνθιση από το 2017 στην Αγορά των Gaming monitors

Έρευνα προβλέπει σημαντική αύξηση στην αγορά των gaming monitors από το 2017 μετά τις όχι και τόσο καλές πωλήσεις του 2016 δηλώνει το DigiTimes.

Οι χαμηλές πωλήσεις των "κανονικών" οθονών που προηγήθηκαν, έδωσαν τη σκυτάλη στις gaming και enterprise τύπου οθόνες όμως οι τελευταίες αποτελούν ελκυστική αγορά για τους κατασκευαστές. Από το επόμενο έτος, λέγεται πως η αγορά θα κατακλυστεί με προϊόντα όχι μόνο από τις γνωστές εταιρίες του χώρου (Asustek, BenQ και Acer) αλλά και από νέες. Η αγορά αυτή τη στιγμή ηγείται από την ASUS με 35% ενώ οι BenQ και Acer 'δηλώνουν' ποσοστά 23 και 18% αντίστοιχα. 

Δεδομένης της αναμενόμενης επιτυχίας των gaming monitors από το επόμενο έτος, οι πωλήσεις λέγεται πως θα αυξηθούν από τα 1.2 εκατομμύρια μονάδες το 2016 στις 2.5 εκ. μονάδες ενώ μέχρι το μακρινό 2018 αυτός ο αριθμός θα φτάσει και τις 3.5 εκ. μονάδες. Βέβαια, στην αγορά αξίζει να συνυπολογίσουμε και μερικούς κατασκευαστές panel όπως οι Samsung, LG και ίσως τη Dell, οι οποίες ενδέχεται να παρουσιάσουν προτάσεις με gaming προσανατολισμό. 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Samsung, gaming, ASUS , market, monitors, gaming monitor

stavros

Members
2016-12-07T13:46:21Z

Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε άνθιση και στις τιμές.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...