Windows 10 Redstone: Βελτιώσεις στο scaling φέρνει το νέο update

Ο ομάδα της Microsoft παρουσίασε μερικές πληροφορίες για το επερχόμενο μεγάλο update των Windows 10. Ο ομάδα της Microsoft παρουσίασε μερικές πληροφορίες για το επερχόμενο μεγάλο update των Windows 10.

Το Redstone Update της Microsoft για τα Windows 10 έρχεται ακόμη πιο κοντά μιας και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Gabe Aul, επικεφαλής του προγράμματος Insiders της Microsoft, ανέφερε πως "έρχεται σύντομα" σε πρόσφατο συχνό newsletter που αποστέλλει στους insiders. Μια από τις σημαντικότερες βελτιώσεις που μάθαμε αλλά δε μας έδειξε στη CES 2016 που πέρασε έχουν να κάνουν καθαρά με το scaling των συσκευών Windows σε διαφορετικές οθόνες, επιφάνειες.

Η Microsoft καλείται να υποστηρίξει συσκευές με οθόνες από σχεδόν 4 ίντσες έως 84 και πυκνότητες που ξεκινούν από τα 50DPI φτάνοντας έως τα 500DPI, ένα δύσκολο task το οποίο όμως έγινε αρκετά πιο εύκολο με τη βοήθεια των insiders και το feedback τους. Σύμφωνα με τη Microsoft, έχει βελτιστοποιήσει πολλές εφαρμογές για έως και 400% scaling. Το οικοσύστημα των συσκευών Windows αναμένεται να υποδεχτεί κάποια στιγμή στο μέλλον και την ανάλυση 8K και η Microsoft δηλώνει "έτοιμη" με το νέο update και τις συνεχείς προσθήκες που έρχονται αρκετά συχνά στους insiders.


Windows 10 Redstone: Βελτιώσεις στο scaling φέρνει το νέο update