Δωρεάν το Far Cry Primal με την αγορά ASUS GPU

Για περιορισμένο χρόνο, η ASUS δίνει δωρεάν το Far Cry Primal με πληθώρα καρτών γραφικών της AMD και της NVIDIA. Για περιορισμένο χρόνο, η ASUS δίνει δωρεάν το Far Cry Primal με πληθώρα καρτών γραφικών της AMD και της NVIDIA.

Με μια Matrix GTX 980 Ti ή και μια R9 Fury με το Strix σύστημα ψύξης μπορείτε να πάρετε δωρεάν το επερχόμενο Far Cry Primal χάρη στη νέα προσφορά που τρέχει η ASUS. Με την αγορά οποιασδήποτε GeForce� GTX Titan X / Titan Z / 980 Ti / 980 / 970 ή Radeon™ R9 FuryX / Fury / Nano / 390X / 390 παίρνετε δώρο τον κωδικό, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα μέχρι τις 30 Απριλίου. Το σκηνικό των Ιμαλαΐων και το open world gameplay του Far Cry Primal θα σας καθηλώσει για αρκετές ώρες. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στη πλατφόρμα του PC την 1η Μαρτίου και η προσφορά της ASUS τρέχει μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Παράλληλα η εταιρία τρέχει και μερικά ακόμα promotions σε συνεργασία με την NVIDIA και την AMD που δίνουν δωρεάν το νέο The Division και το Hitman, πληροφορίες των οποίων μπορείτε να βρείτε εδώ.