Press Release: GIGABYTE GeForce 9800 GTX+

Όπως αναφέραμε και σε παλαιότερη είδησή μας, στο πλαίσιο της ενημέρωσής μας για τα νέα προϊόντα και τεχνολογίες, η GIGABYTE μας προσφέρει τακτικά κάποια Press Releases της, από τα οποία εμείς διαλέγουμε αυτά που μας φαίνονται πιο ενδιαφέροντα και σας τα παρουσιάζουμε.
Όπως αναφέραμε και σε παλαιότερη είδησή μας, στο πλαίσιο της ενημέρωσής μας για τα νέα προϊόντα και τεχνολογίες, η GIGABYTE μας προσφέρει τακτικά κάποια Press Releases της, από τα οποία εμείς διαλέγουμε αυτά που μας φαίνονται πιο ενδιαφέροντα και σας τα παρουσιάζουμε.

Αυτή τη φορά, σειρά έχει η nVIDIA GeForce 9800 GTX+ της εταιρείας, της οποίας το Press Release μόλις χτες έφτασε στα χέρια μας. Η κάρτα ήδη βρίσκεται στις αγορές μαζί με τις υπόλοιπες λύσεις της εταιρείας και φυσικά σκοπεύει με τις δυνατότητές της, να κερδίσει τις εντυπώσεις και την προτίμησή μας. Η GIGABYTE μάλιστα θεώρησε πρέπον στο Press Release της να μας τονίσει τη σημασία των δυνατοτήτων φυσικής της κάρτας γραφικών, και όχι μόνο.

[/COLOR]
[COLOR=Blue]-- H GIGABYTE αποκαλύπτει τον νέο Επιταχυντή Γραφικών της για την παραγωγή Εξαιρετικά Ρεαλιστικών Εφέ Φυσικής --

[COLOR=RoyalBlue][SIZE=3]-- Η GIGABYTE GV-N98XP-512H-B ως Επιταχυντής Μηχανών Φυσικής --


[/COLOR][/SIZE]
Taipei, Taiwan, Αύγουστος 2008. Η GIGABYTE UNITED INC, μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής μητρικών και καρτών γραφικών στον κόσμο, σήμερα ανακοίνωσε το νέο επιταχυντή γραφικών της, την GV-N98XP-512H-B. Εξοπλισμένη με τον τελευταίο γραφικό επεξεργαστή της nVIDIA, 9800 GTX+, με 128 Stream Processors και με 512 ΜΒ GDDR3 μνήμης, η GIGABYTE προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο σε τρισδιάτατη απεικόνιση παιχνιδιών για μια βελτιωμένη Gaming εμπειρία.

Η GIGABYTE GV-N98XP-512H-B είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία PhysX της nVIDIA, που επιτρέπει μια παντελώς νέας τάξης αλληλεπίδραση του παίχτη μέσω της φυσικής, για μια ακόμα πιο δυναμική και ρεαλιστική εμπειρία στα παιχνίδια για το PC. Με την τεχνολογία nVIDIA PhysX οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν απόλυτα ρεαλιστικά εφέ φυσικής, όπως εφέ εκρήξεων, καθώς και σύνθετους χαρακτήρες και αντικείμενα σε πλήρη και ομαλή κίνηση. Επιπροσθέτως, η συμβατότητα με την τεχνολογία του CUDA ξεκλειδώνει ακόμα περισσότερο τη δύναμη των πυρήνων του επεξεργαστή της GPU, με σκοπό την επιτάχυνση ακόμα και των πιο απαιτητικών εργασιών - όπως είναι η κωδικοποίηση βίντεο - σε απίστευτα πιο σύντομο χρονικό διάστημα από αυτό που θα χρειαζόταν αν κάναμε την ίδια δουλειά με ένα κλασικό επεξεργαστή.

Η GIGABYTE GV-N98XP-512H-B χρησιμοποιεί την τεχνολογία nVIDIA 3-Way SLI®, η οποία την κάνει ικανή να προσφέρει απίστευτο performance scaling ενσωματώνοντας το 4-Way AFR (Alternate Frame Rendering), για την επίτευξη μιας από τις καλύτερες λύσεις από πλευράς επιδόσεων, μέσα στα Windows Vista, με τους πιο αξιόπιστους και καλογραμμένους Drivers. Με την τεχνολογία nVIDIA HybridPower™, η GIGABYTE GV-N98XP-512H-B αυτόματα αλλάζει το φόρτο εργασίας της GPU του συστήματος, απενεργοποιώντας την 9800 GTX+ και ενεργοποιώντας την GeForce GPU της μητρικής μας, όταν τρέχουμε κάποιες εφαρμογές στις οποίες η χρήση του γραφικού επεξεργαστή δεν είναι απαραίτητη, οδηγώντας μας φυσικά σε μια ήσυχη και χαμηλής κατανάλωσης εμπειρία στο PC μας.

Η GIGABYTE GV-N98XP-512H-B επίσης διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογίες της nVIDIA, συμπεριλαμβανομένου και της τεχνολογίας GigaThread™ που, μέσω της χρήσης μιας εξαιρετικά πολυπύρηνης αρχιτεκτονικής, είναι ικανή να δημιουργήσει ταυτόχρονα χιλιάδες ανεξάρτητες εργασίες (threads), οι οποίες θα μας παρέχουν μια απίστευτη επεξεργαστική ικανότητα για τα απαιτητικά, επόμενης γενιάς Shader προγράμματα. Συν τοις άλλοις, η GIGABYTE GV-N98XP-512H-B υποστηρίζει την τεχνολογία nVIDIA Quantum Effects™, η οποία ενεργοποιεί ένα εντελώς νέο επίπεδο στα εφέ φυσικής που μπορούν να εξομοιωθούν και να αναπαραχθούν από τη GPU.

Η GIGABYTE GV-N98XP-512H-B τέλος υποστηρίζει τις τελευταίας γενιάς εξόδους για βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του διπλού DVI (Dual-Link DVI), για την επίτευξη της μέγιστης διπλής ανάλυσης στα 2560x1600.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τη GIGABYTE GV-N98XP-512H-B, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των καρτών γραφικών της GIGABYTE:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Default.aspx


[CENTER]





.





[/CENTER]