Η Futuremark λανσάρει ένα νέο Stress Testing εργαλείο

Η εταιρία ανακοίνωσε μια δωρεάν αναβάθμιση στο 3DMark στο οποίο πρόσθεσε δυνατότητα για stress testing των υποσυστημάτων. Η εταιρία ανακοίνωσε μια δωρεάν αναβάθμιση στο 3DMark στο οποίο πρόσθεσε δυνατότητα για stress testing των υποσυστημάτων.

Έτσι οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιούν δοκιμές του συστήματος ψύξης αλλά και της σταθερότητας του υπολογιστή γενικότερα. Μετά από το πέρας του ελέγχου, το πρόγραμμα επιστρέφει ένα σκορ το οποίο αντιστοιχεί στο ποσοστό σταθερότητας του υπολογιστή. Η Advanced Edition τρέχει τα test loops 20 φορές και για περίπου 10 λεπτά που είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να εμφανίσει σημαντικά προβλήματα σταθερότητας ή ψύξης.

Στην Professional edition οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν και τον αριθμό των Loops που μπορεί να φτάσει από τις 2 έως και τις 5000. Για να περάσει το test ο υπολογιστής θα πρέπει να έχει αποτέλεσμα από 97% και άνω κάτι που σημαίνει πως οι επιδόσεις του δε θα αλλάξουν μετά από ώρα χρήσης λόγω παραγόντων όπως για παράδειγμα η θερμοκρασία.


Η Futuremark λανσάρει ένα νέο Stress Testing εργαλείο
Η Futuremark λανσάρει ένα νέο Stress Testing εργαλείο