Νέα Screenshots του επερχόμενου DX12 Benchmark 3DMark "Time Spy"

Η Futuremark ετοιμάζει ένα ακόμη benchmark το οποίο αναμένεται να προστεθεί στη σουίτα 3DMark 2013 και το οποίο θα χρησιμοποιεί το νέο API DirectX 12 της Microsoft. Η Futuremark ετοιμάζει ένα ακόμη benchmark το οποίο αναμένεται να προστεθεί στη σουίτα 3DMark 2013 και το οποίο θα χρησιμοποιεί το νέο API DirectX 12 της Microsoft.

Νέες σκηνές πλούσιες σε πολύγωνα και υψηλής ποιότητας υφές που θα γονατίσουν καάθε σύστημα ετοιμάζει η Φιλανδική Futuremark με το νέο της Time Spy benchmark που θα προστεθεί σύντομα στο 3DMark 2013. Το Time Spy εκμεταλλεύεται ορισμένα χαρακτηριστικά του Direct3D feature-level 12_0 όπως το Asynchronous Compute καθώς και πολλυνηματικά CPU κάτι που σημαίνει πως οι επιδόσεις θα βελτιώνονται όσο περισσότεροι πυρήνες διαθέτει το σύστημα.

Επιπλέον ένα εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό είναι και το explicit multi-adapter που επιτρέπει τη χρήση διαφορετικών μοντέλων καρτών γραφικών (ασχέτως εταιρίας) να λειτουργήσουν συνδυαστικά βελτιώνοντας τις επιδόσεις. Επισημαίνεται πως η υλοποίηση του benchmark έγινε με την βοήθεια των AMD, Intel, NVIDIA και Microsoft καθώς και άλλων συνεργατών της μέσω του σχετικού προγράμματος.

Τέλος, οι τωρινοί κάτοχοι του 3DMark 2013 θα έχουν "Basic" πρόσβαση στο νέο benchmark ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις Advanced και Professional εκδόσεις που θα ξεκλειδώνουν το custom mode.



Νέα Screenshots του επερχόμενου DX12 Benchmark 3DMark
Νέα Screenshots του επερχόμενου DX12 Benchmark 3DMark
Νέα Screenshots του επερχόμενου DX12 Benchmark 3DMark
Νέα Screenshots του επερχόμενου DX12 Benchmark 3DMark