Οι τιμές των AMD Zen στη δημοσιότητα!

Να πόσα θα χρειαστεί να αποχωριστούμε για να αποκτήσουμε τον κορυφαίο οκταπύρηνο επεξεργαστή της εταιρίας με τα 16 Threads!

Το Guru3D έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα στην οποία φαίνονται τα βασικά μοντέλα από κάθε σειρά επεξεργαστών αρχιτεκτονικής Zen της AMD. Στο excel screenshot βλέπουμε τιμές για κάθε σχεδόν Ήπειρο όμως εστιάζουμε κυρίως σε αυτές που θεωρητικά θα δούμε στο "Amazon". Παράλληλα στο ίδιο screenshot υπάρχει και αποτέλεσμα από το μετροπρόγραμμα Cinebench R15 στο οποίο έχει επιδόσεις συγκρίσιμες με τον Core i7 6850K

Παράλληλα, αυτό σημαίνει πως οι Zen θα αφήσουν πίσω τους του Skylake όσον αφορά το multithread κομμάτι ενώ θα είναι πολύ κοντά σε single threaded εφαρμογές, όπως δείχνουν οι φήμες. Τέλος, ο κορυφαίος της λίστας σύμφωνα με τις φήμες θα χρονίζεται στα 3.2GHz με Boost στα 3.5GHz. 

 

 

 

 

Πηγή.

amd, prices, benchmarks, am4, amd zen

FeelsBadMan

Members
2016-11-29T11:08:42Z

Αυτό το άρθρο επιβεβαιώνει τις φήμες για 2 διαφορετικούς 8 πύρηνους,τόσο στα 350 όσο και στα 500 ευρώ.Αλλά η καλύτερη περίπτωση θα είναι ο τετραπύρηνος στα 150 δεδομένου ότι θα έχει να αναταγωνιστεί με τους ι3.Αν τελικά όλα αυτά είναι αλήθεια θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό 2017.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...