Η NVIDIA φέρνει top PC Games στο Macos!

Μέσω της υπηρεσίας που είδαμε νωρίτερα μέσα στο έτος η NVIDIA προσφέρει PC only τίτλους σε κατόχους Macos λειτουργικών συστημάτων.

 Το GeForce Now είναι πρακτικά μια streaming υπηρεσία από την NVIDIA και πλέον έρχεται και στο λειτουργικό σύστημα του Mac της Apple σε beta μορφή επιτρέποντας την εκτέλεση γνωστών παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει για PC. Αν και για την ώρα βρίσκεται σε beta και μόνο στην περιοχή των ΗΠΑ, η NVIDIA ευελπιστεί να φέρει το feature και σε άλλες περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης ενώ θα βελτιώσει και την ταχύτητα των servers της για ταχύτερη εκκίνηση των παιχνιδιών. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή το Rise of the Tomb Raider κάνει περίπου 1 με 3 λεπτά για να ξεκινήσει σύμφωνα με το 9 to Mac μιας και συνδέεται σε γρήγορους gaming servers της NVIDIA. Η NVIDIA έχει αυτά να πει για την υπηρεσία:

Bring your favorite PC* games to life at max settings, with smooth framerates—all powered by GeForce® GTX GPUs in the cloud. All you need is a good Internet connection, and to be located in North America. Currently, the free beta is only available  for Mac users. Join our waitlist to be notified when GeForce NOW for Mac becomes available in new regions, and when the PC version is released.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, geforce now, servers

FeelsBadMan

Members
2017-10-16T17:16:08Z

Από τις πιο καλοδουλεμένες υπηρεσίες!Αλλά απαξ και βγει από την beta θα είναι εξίσου ακριβή !

$@39@

HWBoxed Overclocker
2017-10-17T10:32:22Z

@sofos1990 εδώ παίζεις μπαλίτσα εσύ. Εγώ μέχρι να λύσω το θέμα του shutdown απλά ελπίζω. 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...