H URWERK μας δείχνει το νέο της ατομικό ρολόι!

Το AMC (atomic mechanical control) είναι σύμφωνα με την εταιρία το πιο ακριβές ρολόι το οποίο έρχεται σε δύο κομμάτια και αποτελεί ένα κομψοτέχνημα για το σπίτι.

Το ατομικό master clock ζυγίζει περί τα 35 κιλά όπως αναφέρει ο κατασκευαστής ενώ το case του κατασκευάζεται από μασίφ αλουμίνιο. Διαθέτει διπλούς ταλαντωτές που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το TIMEstandard χρησιμοποιώντας ρουβίδιο και άλλα χρήσιμα μέταλλα, ενώ βασίζεται σε μια τεχνολογία που υπάρχει εδώ και 220 χρόνια που πλέον χρησιμοποιείται από οργανισμούς και υπηρεσίες προσφέροντας την απόλυτη ακρίβεια.

 

Στο σασί υπάρχει ένας χώρος στον οποίο τοποθετείται το URWERK wristwatch που δίνεται μαζί και εκεί συγχρονίζεται και ρυθμίζεται κατάλληλα. Η κατασκευή του wristwatch από την άλλη γίνεται από ένα πολύπλοκο μηχανισμό με διάρκεια ισχύος 4 ημερών χωρίς κανένα ηλεκτρονικό στοιχείο. Σύμφωνα με την URWERK το πιο αξιοσημείωτο κομμάτι στο ρολόι είναι η κίνηση που γίνεται αντιληπτή μόνο όταν το παρατηρήσουμε από πολύ κοντά. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή του ρολογιού, όμως σίγουρα αναμένεται πολύ υψηλή.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

AMC , atomic clock, TIMEstandard , URWERK , wristwatch

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...