Το καλοκαίρι στην αγορά το VR Headset της Valve

Με τιμή σχεδόν διπλάσια από τις περισσότερες υλοποιήσεις της αγοράς, η Valve ρίχνει στην αγορά το VR headset της με το όνομα 'Index'.

Λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη αποκάλυψη, περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές για το VR headset της Valve, ενώ αξίζει να προτρέξουμε για να σας πούμε πως το περιμένουμε στα τέλη Αυγούστου και όχι νωρίτερα. Το headset περιλαμβάνει αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως αρκετά γρήγορες οθόνες που τρέχουν στα 120Hz με δυνατότητα backwards compatibility (90Hz) για υπάρχοντα παιχνίδια αλλά και ενός πειραματικού mode που αυξάνει τον ρυθμό στα 144Hz. Οι οθόνες που είναι και το σημαντικότερο ίσως στοιχείο είναι τύπου OLED και ανάλυσης 1440x1600 pixel έκαστη, τροφοδοτώντας έτσι τον χρήστη με αρκετά ευκρινή και ζωντανή εικόνα.

Το οπτικό πεδίο σύμφωνα με τη Valve θα είναι κατά 20 μοίρες μεγαλύτερο από το HTC Vive (160º δηλαδή) και κατ' επέκταση το Oculus Rift καθιστώντας τα ιδανικά για ακόμη πιο καθηλωτικό gameplay. Οι αισθητήρες κίνησης σε αυτό το headset ονομάζονται Base Station 2.0 και είναι φυσικά συμβατοί με το πρότυπο SteamVR, που έχει θέσει η Valve για όσα VR games βρίσκονται στο store της κάτι που τα κάνει συμβατά και με άλλα headsets όπως το HTC Vive. Η προτεινόμενη τιμή του Index μόλις γίνει διαθέσιμο στα τέλη Αυγούστου θα είναι $999 και θα περιλαμβάνει το headset, δύο χειριστήρια και δύο base stations, μια τιμή κατά $300 σχεδόν λιγότερα από το Vive Pro και περίπου $250 από το απλό Vive. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Steam .


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gaming, vr headsets, Valve , 144Hz , valve index, oled screen

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...