Η NVIDIA υπόσχεται μηδέν απολύσεις λόγω κορονοιού

Σε ανοικτό γράμμα προς τους εργαζόμενους, ο CEO της εταιρίας Jensen Huang είπε πως η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει πολιτική. 

 

Αρκετές εταιρίες, όχι μόνο του tech χώρου, προχώρησαν σε μαζικές απολύσεις το τελευταίο διάστημα έχοντας σαν πρόφαση τη κατάσταση του κορονοιού που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο, όμως η NVIDIA δείχνει να μην είναι μια από αυτές κάτι που γίνεται γνωστό μέσα από το ανοικτό γράμμα του Jensen Huang προς τους συνεργάτες του. Σε αυτό αναφέρει ξεκάθαρα ότι δε θα υπάρξουν απολύσεις ενώ αντιθέτως, σε πρώτο πλάνο μπαίνουν όσες αυξήσεις είχαν υποσχεθεί και πριν τη περίοδο της απομόνωσης.  

"Δε θα υπάρξουν απολύσεις. Η δουλειά που πραγματοποιούμε στα γραφικά, την επιστήμη, το AI και τη ρομποτική είναι πιο κρίσιμη για το μέλλον από ποτέ." Δήλωσε ο Huang στο γράμμα. Η κίνηση της NVIDIA, συνοδεύεται και από αρκετές δωρεές σε ιδρύματα όπου έχουν ανάγκη τις δύσκολες ημέρες του κορονοιού, ενώ όσον αφορά τις πωλήσεις το τελευταίο διάστημα, αυτές δείχνουν αυξημένες ειδικά στην αγορά των laptops, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που έσπευσαν να αποκτήσουν, σχετικά ισχυρά setups, για να πραγματοποιήσουν δουλειά από το σπίτι αποδοτικά και γρήγορα. Το γεγονός ότι οι αυξήσεις μισθών στην εταιρία εξακολουθούν και είναι πρώτη προτεραιότητα, ούτως ώστε "να δοθούν περισσότερα χρήματα σε εσάς", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Jensen Huang, είναι ένα θετικό μέτρο που βάζει την NVIDIA ανάμεσα στα ενδιαφέροντα παραδείγματα αυτών των περίεργων καιρών. 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

nvidia, ceo, Jensen Huang , nvidia ai

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...