Η Green Screen of Death στη πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10!

Η πράσινη οθόνη βρίσκεται ήδη στις insider previews των Windows 10 και όπως επισημαίνουν πληροφορίες, θα παραμείνουν μόνο σε αυτές τις εκδόσεις των Windows.

Η Blue Screen of Death ή αλλιώς BSOD είναι το σήμα κατατεθέν της Microsoft το οποίο μας ειδοποιεί πως το PC μας σταμάτησε να λειτουργεί, ενώ οι κωδικοί της αποτελούν σημαντική βοήθεια για να βρουν τον υπαίτιο. Η Microsoft στις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 10 ενσωμάτωσε και QR code ούτως ώστε να κάνει τη διαδικασία αρκετά πιο εύκολη, όμως οι insider users παρατήρησαν κάτι διαφορετικό τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό tweet ενός χρήστη της πιο πρόσφατης insider preview ανάρτησε μια φωτογραφία που δείχνει μια Green Screen of Death, ή αλλιώς GSOD. Φυσικά η αλλαγή δε θα επηρεάσει τη λειτουργία του συστήματος και όπως αποφάνθηκε λίγο αργότερα, η συγκεκριμένη οθόνη θα δείχνεται μόνο στους χρήστες της insider preview έκδοσης των Windows 10. Η αλλαγή έγινε από τη Microsoft για να μπορέσει να διακρίνει τις μπλε οθόνες που προκαλούνται σε μηχανήματα με την εν λόγω έκδοση του λειτουργικού. 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

windows 10, insider preview, green screen of death

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...