Unicef: Mining για Φιλανθρωπικό σκοπό ζητά από τους gamers

Μιας και το mining αποτελεί το trend της εποχής, μεγάλοι οργανισμοί έρχονται με στόχο την αξιοποίησή του για διάφορους σκοπούς.

Έτσι η Unicef, γνωστή από το έργο της στη προστασία των παιδικών δικαιωμάτων, ζητά από τους gamers καθώς και από όσους θέλουν να κάνουν Ethereum mining για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσα από το πρόγραμμα Game Chaingers. Το σημαντικότερο νέο στην όλη προσπάθεια είναι πως εκτός από την Unicef και το παγκόσμιο πρόγραμμα σίτισης πραγματοποίησε πρόσφατα αγορές μέσω Ethereum για vouchers τροφίμων ύψους 1.4 εκατομμυρίων δολαρίων σε Σύριους στην Ιορδανία. Όπως είναι φυσικό, αντίστοιχες κινήσεις εξαλείφουν την ανάγκη για μεσάζοντες όπως τις τράπεζες μειώνοντας πρακτικά τα κόστη για την αγορά των αγαθών - που όταν μιλάμε για εκατομμύρια δολάρια σίγουρα δε θα είναι αμελητέα.

Πιο ειδικά το παγκόσμιο πρόγραμμα σίτισης δήλωσε: "We feel this is a starting point. There are a number of potential uses of blockchain that could dramatically change the way we reach people in terms of our efficiency, effectiveness and security". Μέχρι στιγμής η κίνηση με το όνομα Game Chaingers έχει 465 ανθρώπους που συνεισφέρουν έχοντας για την ώρα μαζέψει περί τα $1340.

 

 

Για την ώρα τα πιο γνωστά κρυπτονομίσματα καταγράφουν σημαντική πτώση άνω του 20% ειδικά με τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά απαγορεύσεις διακίνησης σε μερικές περιοχές του κόσμου, όμως δεδομένης της δημοφιλίας και ισχύς των κρυπτονομισμάτων, το rebound είναι αναμενόμενο σύμφωνα με πηγές.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

trend , mining, game chaingers, unicef, World Food Program

stavros

Members
2018-02-07T09:17:24Z

Στον κουβά.

Farkadonitis

Members
2018-02-08T03:04:17Z
17 hours ago, stavros said:

Στον κουβά.

  δεν σε έπιασα :stars:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...