Η EK Water Blocks ξεκινά την πώληση έτοιμων Ryzen PCs!

Έχοντας μερικούς μεγάλους συνεργάτες, η EK Water Blocks ξεκινά την διάθεση των πρώτων της pre-built συστημάτων με υδρόψυξη και τους νέους Ryzen της AMD.

Η εταιρία συνεργάζεται με την MSI, την NVIDIA και τη G.Skill για τα parts των συστημάτων και τα συγκεκριμένα κυκλοφορούν με τους νέους Ryzen 2000 Series επεξεργαστές της AMD. Για να διαφοροποιηθεί από την υπόλοιπη αγορά, η EK προσθέτει στα συστήματα τις Fluid Gaming custom υδροψύξεις που πωλούνται και ξεχωριστά σε kit στην τιμή των 290 περίπου δολαρίων.

 

 

Τα συστήματα σύμφωνα με την εταιρία παράγουν μηδαμινό θόρυβο και αποτελούν λύσεις για enthusiasts που δε θέλουν να σπαταλήσουν χρόνο για να στήσουν το νέο τους PC μόνοι τους, ενώ σε αντίθεση με άλλα, η custom υδρόψυξη δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα από αρκετά pre-built συστήματα της αγοράς. Οι τιμές των εν λόγω συστημάτων θα ξεκινούν από τα $2099 ενώ ο χρήστης θα μπορεί να διαλέξει τα parts που θέλει από το ειδικό configurator.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, msi, ek water blocks, G.Skill

FeelsBadMan

Members
2018-04-20T13:55:41Z

Πολύ καλό να βλέπουμε και τέτοια όμορφα prebuilt.Βέβαια πάντα θα έχουν ένα καπέλο στην τιμή.Αλλά αν δεν είσαι πρόθιμος να το στήσεις μόνος σου, αξίζει!

asder

Members
2018-04-20T14:39:18Z

οι τιμές πάντως είναι λογικές.
επίσης νομίζω στην Ευρώπη αν εξaiρεσεις  caseking δεν υπάρχει κάποιος άλλος

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...