Φήμη: Η NVIDIA GTX 980 Ti είναι έτοιμη προς αποκάλυψη!

Οι φήμες σχετικά με τη νέα κάρτα της NVIDIA οργιάζουν και πολλές πηγές αναφέρουν πως η αποκάλυψή της θα γίνει νωρίτερα από τις Radeon R9 300 Series της AMD. Οι φήμες σχετικά με τη νέα κάρτα της NVIDIA οργιάζουν και πολλές πηγές αναφέρουν πως η αποκάλυψή της θα γίνει νωρίτερα από τις Radeon R9 300 Series της AMD.

Η NVIDIA με σκοπό να στρέψει για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, φαίνεται πως ετοιμάζεται να διαθέσει την GTX 980 Ti λίγο νωρίτερα (πριν την Computex) ως το αντίπαλο δέος των Radeon R9 300 Series της AMD. Οι πηγές που αποκαλύπτουν τις εν λόγω πληροφορίες είναι το SweClockers και το Chiphell που αναφέρουν πως η ανάπτυξη της κάρτας δεν κράτησε πολύ, αφού στην ουσία μιλάμε για παρόμοιο PCB με αυτό της GTX TITAN X, με τον ίδιο πυρήνα GM200, τους ίδιους CUDA πυρήνες, αλλά με μικρότερη μνήμη, που αγγίζει τα 6GB (από 12).

Παράλληλα, αυτό που ενδιαφέρει την πλειοψηφία των hardcore χρηστών, είναι πως η NVIDIA αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για custom designs, τόσο σε συστήματα ψύξης, όσο και στο PCB, όπως έκανε και παλιότερα, αυξάνοντας σε πολλές περιπτώσεις το overclocability αλλά και το lifespan της GPU.


Φήμη: Η NVIDIA GTX 980 Ti είναι έτοιμη προς αποκάλυψη!