Οι νέοι Yellow διακόπτες της Razer έρχονται με γραμμικό feel

Η Razer προσθέτει έναν ακόμη τύπο μηχανικού διακόπτη στα μηχανικά πληκτρολόγιά της που έχει γραμμική κίνηση και έχει πολλά κοινά με τους Cherry MX Speed και ελάχιστα με τους πιο γνωστούς Red.

Εκτός από τον clicky ήχο των πληκτρολογίων της Razer, σύντομα θα δούμε και μοντέλα που αφήνουν γραμμική αίσθηση κατά το πάτημα χάρη στον νέο τύπο διακοπτών που ετοιμάζει, τον Yellow. Τα specs του διακόπτη δημοσιεύθηκαν και κάνουμε αμέσως τη σύγκριση για να δούμε τι περίπου θα περιμένουμε. Όπως βλέπουμε, οι Yellow διακόπτες έχουν πολλά κοινά με τους επίσης linear Cherry MX Speed, έχοντας συνολική διαδρομή 3.5mm (έναντι 3.4mm των Speed) και σημείο ενεργοποίησης το 1.1mm. Στόχος των Yellow είναι να γίνουν πιο "speedy" από τους Speed της Cherry MX.

Η Razer αναφέρει επίσης και ένα υποθετικό σενάριο όπου οι διακόπτες της μπορεί να κρατήσουν μέχρι και 80 εκ. πατήματα, σε αντίθεση με τα "μόλις" 50 εκ. των αντίστοιχων Cherry MX. Έτσι, με τον Yellow, η Razer θα έχει στην αγορά τρεις τύπους διακοπτών συν τον Mecha-Membrane που δε θεωρείται μηχανικός, αφού έχει ως βάση του τη μεμβράνη. Οι Yellow θα βρεθούν αρχικά στο BlackWidow Chroma V2, τη νέα έκδοση που αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες στην αγορά, με προτεινόμενη τιμή τα $170.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png 

mechanical, mechanical keyboard, razer, BlackWidow Chroma V2

FeelsBadMan

Members
2017-01-25T15:37:13Z

Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να βάλει cherry mx διακόπτες.Για την τιμή που πουλάει τα πληκτρολόγια της δεν δικαιολογείται η απουσία τους.Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να έχει μεγαλύτερο κέρδος.Να είχε κάποιο εξίσου καλό διακόπτη να έλεγα, αλλά εντάξει χίλιες φορες να πάρεις gaterron αν δεν έχεις τα χρήματα για cherry η topre αλλά οχι και 170 που κάνουν ορισμένα της πληκτρολόγια.

George_o/c

Members
2017-01-26T11:46:23Z

Προσωπικά πιστεύω ότι silent και μηχανικό πληκτρολόγιο δεν πάνε μαζί :P 

GoriLLakoS

Founder
2017-01-26T12:04:05Z

Αυτή είναι η λεγόμενη "δύναμη του marketing" που η razer το έχει γενικότερα...!

stavros

Members
2017-01-26T12:04:54Z

Πές τα @George_o/c. Στο TS όσους έχουν μηχανικό τους έχω "βάλει" να χρησιμοποιούν το "Ζ", μου είχαν πάρει τα αυτιά.:P

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...