Το Folding@Home project φτάνει το 1 ExaFLOP σε επιδόσεις

Το δίκτυο του Folding@Home ξεπέρασε έναν αριθμό ρεκόρ με επιδόσεις όσο οι πρώτοι 100 υπερυπολογιστές του κόσμου, αθροιστικά.

Πριν από μερικές ημέρες το δίκτυο κατέγραψε τον αριθμό των 470 PFLOPs ξεπερνώντας για πάνω από το διπλάσιο τον ταχύτερο υπερπυπολογιστή του κόσμου Summit, που βρίσκεται στη κλίμακα των 200 petaFLOPs, με έναν αριθμό χρηστών που αυξήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες κατά 1200%, ενώ σημειώνεται ότι στη πλατφόρμα υπάρχουν και άλλα workloads που ασχολούνται με άλλες ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Μεγάλο ρόλο έπαιξαν και οι δυσάρεστες εξελίξεις που έχει ο κορονοιός σε παγκόσμιο επίπεδο και το γεγονός αυτό είναι σίγουρα ενθαρρυντικό για όσους ασχολούνται γιαν να βρουν τη θεραπεία. Το project που ενώνει τους υπολογιστές του κόσμου σε ένα κοινό δίκτυο σε ανάρτηση προ λίγων ωρών στο Twitter έκανε γνωστό το νέο ρεκόρ που έσπασε φτάνοντας το 1 ExaFLOPs ενώ όσα προβλήματα παρουσιάστηκαν από την απότομη εμφάνιση των χρηστών, όπως τον λιγοστό αριθμό των work units που στέλνεται στους χρήστες, δείχνουν να εξομαλύνονται όσο οι μέρες περνούν.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

supercomputer, project, Folding@home, 1 ExaFLOPs , processing power

Nickzzz

Members
2020-03-28T17:14:55Z

Πανικός. 😀

Δεν προλαβαίνουν να βγάζουν νέα wu.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...