Πληροφορίες για τους entry level Skylake επεξεργαστές

Το CPU World έχει στην κατοχή του πληροφορίες για τους επερχόμενους Skylake-based Core i3 και Pentium επεξεργαστές της desktop αγοράς. Το CPU World έχει στην κατοχή του πληροφορίες για τους επερχόμενους Skylake-based Core i3 και Pentium επεξεργαστές της desktop αγοράς.

Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη και ταυτόχρονα οι εν λόγω επεξεργαστές θα κυκλοφορήσουν είναι στο τέλος Σεπτεμβρίου. Εκείνη την περίοδο όπως μας μεταφέρει το CPU World θα αποκαλυφθούν οι Core i3-6100 και Pentium G4400 οι οποίοι θα προορίζονται για την entry level αγορά. Ο Core i3-6100 θα φέρει δύο πυρήνες με υποστήριξη Hyper-Threading, 4ΜΒ L3 cache, AES και AVX2 εντολές, ενώ θα πλαισιώνεται και από τις τεχνολογίες VT-x, VT-d virtualisation, vPro, και Trusted Execution. H ενσωματωμένη στο chip GPU θα είναι μια GT2 με την ονομασία HD 530 και θα τρέχει από τα 350MHz έως τα 1000MHz.

Ο G4400 που φέρει το "βαρύ όνομα" Pentium θα αντικαταστήσει τον G3250 αφού τα χαρακτηριστικά του είναι παρόμοια. Πιο ειδικά, το CPU θα εφοδιάζεται με δύο πυρήνες στα 3.3GHz χωρίς Hyper-Threading, 3MB L3 cache, την GT1 HD 510 ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, AES και AVX/AVX2 υποστήριξη εντολών, ενώ και οι δύο θα έχουν στο εσωτερικό τους διπλό ελεγκτή μνήμης για DDR3 και DDR4 DIMMs και TDP 65W.


Πληροφορίες για τους entry level Skylake επεξεργαστές