AMD Radeon R9 Fury X Reviews & Performance

Η Fury X λανσάρεται και επίσημα από την AMD σήμερα και ήδη εμφανίστηκα τα πρώτα reviews με μετρήσεις σε γνωστά games, κατανάλωσης και συνθετικά benchmarks. Η Fury X λανσάρεται και επίσημα από την AMD σήμερα και ήδη εμφανίστηκα τα πρώτα reviews με μετρήσεις σε γνωστά games, κατανάλωσης και συνθετικά benchmarks.

Η AMD από την E3 2015 μας είχε αφήσει σε στάση αναμονής όσον αφορά την επερχόμενη κάρτα γραφικών της Fury X η οποία εκτός των άλλων εξοπλίζεται και με τη μνήμη νέας τεχνολογίας High Bandwidth Memory που ανέπτυξε η AMD σε συνεργασία με την SK Hynix. Η Fury X φαίνεται πως δείχνει τα μέγιστα όταν βρίσκεται υπερχρονισμένη και μέχρι στιγμής αυξάνεται μόνο η συχνότητα του πυρήνα. Η κατανάλωσή της είναι σε υψηλότερα επίπεδα από τις 980 Ti kai Titan X. Για την κάρτα έχουμε αναφερθεί εκτενώς εδώ, οπότε θα αφήσουμε τον υπόλοιπο "χώρο" στις μετρήσεις, στα reviews και φυσικά τα αποτελέσματα που συλλέξαμε από διάφορες πηγές και θα ανανεώνονται συχνά.

Επιπλέον η AMD προωθεί και τους DIYers να δημιουργήσουν δικά τους front plates καθώς παρέχει δωρεάν τις διαστάσεις και 3D printer friendly αρχεία για να δημιουργήσουν ένα προσωποποιημένο προϊόν.