ASUS ROG Matrix GTX 980 Ti Platinum VGA για gamers και overclockers

Η δεύτερη κάρτα γραφικών που λανσάρει η εταιρεία έρχεται με ακόμα πιο "δυνατά" χαρακτηριστικά και μοναδικές λειτουργίες. Η δεύτερη κάρτα γραφικών που λανσάρει η εταιρεία έρχεται με ακόμα πιο "δυνατά" χαρακτηριστικά και μοναδικές λειτουργίες.

Η Platinum έκδοση της GTX 980 Ti με το DirectCU II Platinum σύστημα ψύξης ανακοινώθηκε επίσημα στα πλαίσια της έκθεσης IFA. Η κάρτα προορίζεται για Extreme Overclocking και Hardcore Gaming σε υψηλές αναλύσεις, ενώ συνοδεύεται από πληθώρα χαρακτηριστικών που είναι λίγο πολύ γνωστά στους enthusiast αναγνώστες. Η κάρτα χρησιμοποιεί το σύστημα ψύξης της 20th Anniversary edition GTX 980 που παρουσίασε η ASUS πριν μερικούς μήνες και τώρα επιστρέφει με ανανεωμένα χρώματα, πορτοκαλί και ασημί και υπόσχεται 25% χαμηλότερες θερμοκρασίες και τρεις φορές λιγότερο θόρυβο από τις reference υλοποιήσεις.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν και τα γνωστά στην overclocking κοινότητα χαρακτηριστικά όπως το Memory Defroster για sessions υπό του μηδενός, βοηθώντας στη σταθερή λειτουργία των VRAM. Μαζί, θα λάβετε και μια άδεια για το XSplit Gamecaster αξίας $99.

Το σύστημα ψύξης της νέας GPU. Διαθεσιμότητα και τιμή θα ανακοινωθούν σύντομα.
ASUS ROG Matrix GTX 980 Ti Platinum Κάρτα γραφικών για gamers και overclocker
ASUS ROG Matrix GTX 980 Ti Platinum Κάρτα γραφικών για gamers και overclocker