Υψηλό θόρυβο λόγω Coil Whine αντιμετωπίζει η AMD Radeon R9 Nano

Η small form factor κάρτα γραφικών της AMD, Radeon R9 Nano αντιμετωπίζει πρόβλημα coil whine σύμφωνα με πηγές. Η small form factor κάρτα γραφικών της AMD, Radeon R9 Nano αντιμετωπίζει πρόβλημα coil whine σύμφωνα με πηγές.

Συγκεκριμένα το WCCFTech επικαλείται reviews από πολλά ξένα site τα οποία αναφέρθηκαν στον ακουστικό τομέα και συγκεκριμένα στον θόρυβο που παράγουν τα chokes της. Αναγνωρισμένα review websites όπως το PCPer, το HardwareHeaven και το Hexus ανέφεραν τον ήχο που ευθύνεται στην ταλάντωση των πηνίων, όταν η κάρτα βρίσκεται σε κατάσταση load και το φαινόμενο εντείνεται όταν βρισκόμαστε στο in-game menu όπου και τα FPS συνήθως παρουσιάζουν ασυνήθιστα ψηλά νούμερα.

Αυτός ο τύπος θορύβου είναι διαφορετικός από αυτόν που είχε παρατηρηθεί στις δοκιμές της των αρχικών κομματιών της Fury X που προερχόταν από την αντλία, κυρίως, ενώ και εκεί πολλές φορές το φαινόμενο του coil whine ήταν ελαφρώς διακριτό. Μπορείτε να δείτε και το παρακάτω βίντεο της AMD Radeon R9 Nano από το HardwareCanucks.



Υψηλό θόρυβο λόγω Coil Whine αντιμετωπίζει η AMD Radeon R9 Nano