Η ASUS παρουσίασε την GTX 980 Ti Anniversary Gold Edition

Νέα κάρτα γραφικών για τους enthusiasts αποκάλυψε η ASUS για τα 20 χρόνια στον χώρο των γραφικών! Νέα κάρτα γραφικών για τους enthusiasts αποκάλυψε η ASUS για τα 20 χρόνια στον χώρο των γραφικών!

Το νέο μοντέλο της ASUS, είναι από τα λίγα high end προϊόντα της που κατασκευάζονται χάρη στην τεχνολογία Auto-Extreme, η οποία αποτελείται από 100% αυτοματοποιημένη παραγωγή, με premium υλικά κατασκευής. Ο GM200 πυρήνας που κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη 980 Ti χρονίζεται στα 1367MHz κάτι που μεταφράζεται σε 21.6% αύξηση των επιδόσεων στο 3DMark 11 Extreme από τις reference υλοποιήσεις και 22.1% στο παιχνίδι GTA V.

Η κάρτα φέρει πολλά χαρακτηριστικά για τους extreme overclockers όπως Memory Defroster και LN2 BIOS διακόπτη που απενεργοποιεί τις προστασίες και ξεκλειδώνει την τάση του πυρήνα. Η κάρτα είναι είναι συμβατή με το πρόγραμμα GPU Tweak II για περαιτέρω tweaking ενώ συνοδεύεται και από μια άδεια XSplit Gamecaster για ατελείωτο streaming. Η διαθεσιμότητα της κάρτας έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Νοεμβρίου.


Η ASUS παρουσίασε την GTX 980 Ti Anniversary Gold Edition
Η ASUS παρουσίασε την GTX 980 Ti Anniversary Gold Edition