Η AquaComputer έβαλε οθόνη στο CPU Block της!

Η νέα καινοτομία της Γερμανικής AquaComputer έχει να κάνει με μια OLED οθόνη τοποθετημένη επάνω στο ίδιο το water block!

Η εταιρία που ειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή custom συστημάτων υδρόψυξης αποκάλυψε ένα νέο water block για επεξεργαστές το οποίο ενσωματώνει και μια ευανάγνωστη OLED οθόνη 128×64 pixels που δείχνει σε πραγματικό χρόνο τη θερμοκρασία του επεξεργαστή. Το Cuplex Kryos NEXT with Vision διαθέτει και USB σύνδεση και έτσι στην ίδια οθόνη μπορεί να προβάλλει περισσότερες πληροφορίες.

Για παράδειγμα δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης της χρήσης του CPU, της ταχύτητας των ανεμιστήρων αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μέσω αισθητήρων. Το water block είναι διαθέσιμο σε διάφορες παραλλαγές, με επινικελωμένη κορυφή, ακρυλικό γυαλί ή μαύρη ακετάλη και ταιριάζει αισθητικά με κάθε σχεδόν συνδυασμό hardware. Η AquaComputer υπόσχεται κορυφαία κατασκευή από ποιοτικά υλικά, ατσάλινο backplate με ειδική μόνωση και ελατήρια για ομαλή ισορροπία του βάρους. Η προτεινόμενη τιμή του ανέρχεται στα 118€ και η διαθεσιμότητά του ξεκινά σύντομα.

 

Video (popup)

 



Πηγή.

oled, AquaComputer , Cuplex Kryos NEXT, water block

venisk

Members
2016-11-24T16:43:34Z

Ωραία ιδεά αλλά προτιμούσα αυτά τα 118 ευρώ να ήταν όλα 100% αφιερωμένα στην ποιότητα των υλικών για την ψύξη του cpu μου.... πάντως είναι κάτι όμορφο!!

GregEl

Members
2016-11-25T19:41:08Z

Πάλι βλέπω χαμένη ευκαιρία. Καλύτερα να βάζανε μια οθόνη σε ένα μεγαλύτερο block τύπου full cover motherboard ή τύπου monoblock. Το plexi έχει τόσο ωραίες καμπύλες σαν σχέδιο και το χαλάνε για μια οθονούλα. Καλύτερα καθαρό όμορφο plexi και να φαίνεται το χρώμα από το υγρό.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...