Mining BIOS φέρνει στο προσκήνιο η MSI

Η εταιρία προσθέτει ορισμένες επιλογές σε συγκεκριμένες μητρικές της, για να βελτιστοποιήσει τις επιδόσεις σε mining σενάρια χρήσης με πολλές GPUs.

Πολλές, 100 Series μητρικές δείχνουν να μην υποστηρίζουν εγγενώς πάνω από 4 κάρτες γραφικών και έτσι η MSI έρχεται για να δώσει τη... λύση. Πολλοί miners που χρησιμοποιούν απλό hardware για mining εγκαθιστούν πάνω από 4 κάρτες γραφικών που είναι το "επιτρεπτό" στη πλατφόρμα και έτσι οι υπόλοιπες εμφανίζονται με το κλασικό θαυμαστικό στον device manager.

Για να ξεπεράσει αυτό το σκόπελο η MSI λανσάρει ειδικά BIOS με τα οποία δίνει τη δυνατότητα σε μερικές από τις μητρικές με Z170, H270 και Z270 chipsets να "δουν" περισσότερες εκ των 4 καρτών σε ένα σύστημα προς αύξηση των επιδόσεων και κατ' επέκταση του hashrate. Μετά την αναβάθμιση η επιλογή Settings\Advanced\PCI Subsystem Settings\Above 4G memory/Crypto Currency Mining εμφανίζεται στο BIOS και η εταιρία προτείνει την ενεργοποίησή της για μέγιστες επιδόσεις. Η εταιρία αναφέρει επίσης πως η τοποθέτηση των GPU θα πρέπει να γίνεται μια τη φορά ακολουθούμενη από boot σε Windows.

Η MSI προστίθεται στη λίστα των εταιριών που υποστηρίζουν το mining στα συστήματά του.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

msi, bios, gpus, mining

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...