AI Chips προβλέπονται στα gadgets του 2018!

Τα gadgets του επόμενου χρόνου φαίνεται ότι θα εξοπλίζονται με ΑΙ Chips για χρήση σε ειδικές εφαρμογές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής του Κορεάτικου ινστιτούτου τεχνολογίας “ο ανταγωνισμός για τα AI Chip θα είναι τόσο μεγαλός,που θα δούμε smartphones “εξοπλισμένα” με αυτά”. Η Samsung θα αρχίσει να κατασκευάζει AI Chips, και η αγορά δείχνει να το θέλει αρκετά. Αν αυτό αποδειχθεί ακριβές, τότε η εταιρία θα βρεθεί στο ίδιο μονοπάτι με εταιρίες όπως η Huawei, η Apple, και η Microsoft, όσον αφορά τη σχεδίαση έτσι ώστε να είναι συμβατά στα ερχόμενα gadgets.

Ενώ όλοι ασχολούνται με την μεγάλη ανακοίνωση της Samsung κάποια στιγμή στο μέλλον, η οποία από ότι φαίνεται θα είναι πτυσσόμενο ή foldable smartphone, όλα δείχνουν ότι το AI Chip θα βρίσκεται στο επόμενο της σειράς Galaxy.

 

 

AI-chips-teaser.thumb.jpg.a58dce3dc317aaab0863adc48f353141.jpg

 

 

Η Huawei φαίνεται να βρίσκεται μπροστά έχοντας ανακοινώσει τον Kirin 970 που εμπεριέχει ένα αντίστοιχο chip, και την Apple που ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες το A11 Bionic, τα οποία είναι επεξεργαστές νευρωνικών δικτύων για το νέο iPhone 8 και Χ.

Μια πρόβλεψη λέει πως όποια συσκευή δεν διαθέτει AI Chip εν έτη 2018 θα απόρριπτεται από το ευρή κοινό! Εταίρες όπως η Microsoft έστιαζουν στην παραγωγή AI Chips, ενώ παράλληλα η Samsung δημιουργεί νέες εγκαταστάσεις στον Καναδά για την δημιουργία τους.

Τα κανούργια αυτά chip θα είνα γρηγόρετα και ικανότερα σε αρκετά δύσκολες εργασίες που έχουν να κάνουν με αναγνώριση προσώπων και εργασίες που οι “συμβατικοί” επεξεργαστές δε καταφέρνουν καλά λόγω της σχεδίασης και του ειδικού λογισμικού που θα τρέχει “πάνω” τους.

 

 

 

                                                                  Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, gadgets, ai chips

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...